Workshops bij de kinderopvang en bso

Sterrig verzorgt workshops. In de breedste zin van het woord. Van informatieve en leerzame workshops, naar lekker kliederen met verf. Alle creatieve workshops vind je tegenwoordig bij Sterrig-Workshops. De ene keer worden er bestaande workshops ingevlogen, een andere keer maak ik een workshop op maat. Mijn hoofd zit altijd boordevol ideeën. Iets op maat is dan ook geen probleem, eerder een leuke uitdaging. Een aanbod is iets wat je ontwikkelt. Ik probeer in het hoofd te kruipen van de klant. Waar ligt de behoefte? Wat zouden ze leuk vinden? Wat is op dit moment een trend? Hoe kan ik dat vertalen naar een workshop?

En daar zit ik dan op kantoor. Mijn kantoor aan huis. Te brainstormen boven een leeg vel. Ik mag voor één van de kinderopvang en bso partijen weer een aanbod workshops aanleveren. Kom ik met hetzelfde of ga ik nieuwe workshops aanbieden? Waar zou behoefte aan zijn? Ik krabbel wat neer in de woordspin. En zoals dat bij mij gaat, staat er binnen mum van tijd van alles op papier. Op de fiets naar mijn werk laat ik mijn ideeën de revue passeren. Zou hier echt behoefte aan zijn? Zouden ze dat wel leuk vinden? Het lijkt mij leuk… Midden in de nacht met zoonlief op mijn arm denk ik in eens… Waarom vraag ik het niet gewoon?

Vraag het aan de mensen die er verstand van hebben!

Dat is een van mijn zinnen. We hebben allemaal overal wel een beetje verstand van. Maar er zijn ook mensen die zitten er midden in. Die hebben er hun expertise van gemaakt. Die weten er alles van. En als dan iets wilt weten, dan vraag je het toch het beste aan de gene die er het meeste van weet. Ja toch?

Hallo daar, pedagogisch medewerkers, mag ik jullie iets vragen?

Wat denken jullie? Wat zouden kinderen willen doen? De jonge kinderen, de bso kinderen? Ik vind het heerlijk om workshops te ontwikkelen. Het maakt me ontzettend blij om een workshop te verzorgen waar de kinderen echt van genieten. Wat ze super leuk vinden. Met al mijn diensten, kinderyogamindfulnessmassagepeuter-kleuterdansdraagworkshops én al mijn creativiteit in knutselen – tekenen – schilderen – letteren – verhalen vertellen.

Willen jullie meedenken? Mag buiten de kaders hoor. Ik ben nieuwsgierig, wat borrelt er bij jullie? Wat zouden jullie leuk vinden voor de kinderen? Wat leeft er volgens jullie? Wat zijn nu de trends?

Ik vind brainstormen alleen ook leuk, maar ik ben nu eigenlijk ook wel heel nieuwsgierig naar wat jullie denken. Kom maar door met opmerkingen, ideeën, tips, etc. Je kan mij bereiken via diverse kanalen zoals per mail, Facebook, Instagram, telefonisch of per post.