Yoga aanbod van Sterrig

Sterrig heeft een yogastudio in het centrum van Wolvega. In deze studio vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Iedereen doet yoga op zijn eigen manier; de één komt iedere week voor zijn yogales om lekker in beweging te zijn, de ander zoekt dat stukje verdieping van yoga ook wanneer je niet op de mat staat

Koffie hoek bij Sterrig

Sterrig biedt yoga voor jong tot oud. Beginnend bij de peuters, kinderen en naar de tieners, de volwassenen en de zwangeren. Yoga op de mat, yoga in de aerial doeken, yoga op een (vrijgezellen) feestje of een yoga retraite dag. Het is er allemaal.

Ons team bestaat uit diverse yogadocenten. Jiska, Laura, Nynke, Astrid, Jolijn, Sabine en Ilse. Allemaal vinden we het belangrijk dat er naast ontspanning, inspanning in de les kan zijn. En dat er een vleugje humor in de yogazaal aanwezig mag zijn.

Les aanbod

➡️ Boek nu vrijblijvend een proefles!

Meer informatie?

Vul hieronder het contact formulier in als je proefles wilt boeken of een vraagt hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Proefles boeken? Selecteer hier de les

  Eventuele vraag / opmerking / blessures

  Lesrooster

  Ben je opzoek naar de tarieven? Deze vind je hier.