Yoga

Sterrig heeft een yogastudio in het centrum van Wolvega. In deze studio vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en jezelf kunt zijn. Iedereen doet yoga op zijn eigen manier. De een komt iedere week voor zijn yogales om lekker in beweging te zijn, de ander zoekt dat stukje verdieping van yoga ook wanneer je niet op de mat staat.

Sterrig biedt yoga voor jong tot oud. Beginnend bij de babypret, naar de peuters en kinderen, naar de tieners, de volwassenen en de zwangeren. . Yoga op de mat, yoga in de aerial doeken, yoga op een (vrijgezellen) feestje of een yoga retraite dag. Het is er allemaal.

Ons team bestaat uit drie yogadocenten. Jiska, Laura en Nynke. Allemaal vinden we het belangrijk dat er naast ontspanning, inspanning in de les kan zijn. Dat er een vleugje humor in de yogazaal aanwezig mag zijn.

Bij Sterrig werken we met lesblokken waar je je van te voren op inschrijft. Ieder lesblok bestaat uit zes reguliere yogalessen en gaat van start na een schoolvakantie. Daarna zijn er aerial yogalessen tot aan de volgende schoolvakantie. Ook zijn er in de tussenliggende weken speciale themalessen of bijvoorbeeld een retraite dag.

Kijk bij de les naar keuze wanneer het volgende lesblok van start gaat:

Peuteryoga

Kinderyoga

Tieneryoga

Hatha Yoga (volwassenen)

Zwangerschapsyoga

Aerial Yoga