Aerial Yoga in Wolvega

Nu bij Sterrig, Aerial Yoga!

Aerial Yoga is mateloos populair en bestaat in vele verschillende vormen. Als we het in het Westen hebben over yoga, dan bedoelen we daarmee eigenlijk Hatha-yoga. Eigenlijk is elke vorm van yoga een gezonde manier om aan voldoende lichaamsbeweging te komen. Je bouwt aan kracht, ontspant, vermindert stress en het kan bijdragen aan een vermindering van rugklachten. Daarnaast biedt aerial yoga enkele unieke voordelen. Zo hang je in de lucht, ondersteund door een doek, wat een geheel andere drukpuntbelasting oplevert dan andere vormen van yoga. En je krijgt nog gratis massages ook.

De mogelijkheid om omgekeerd te hangen, stimuleert de doorbloeding naar de hersenen met een verfrissende geest als gevolg. Stel je voor dat je op een stressvolle dag een kort rustmomentje neemt en even onderste boven gaat hangen. Dan ben je zo weer scherp en kan je er weer fris tegenaan.

Kinder Aerial yoga specials

We hebben een aantal kinder aerial specials gepland op de volgende data;

 • Ouder & Kind Aerial Yoga Kosten € 10 per persoon (20 euro voor een ouder & kind koppel)
  • Zaterdag 30 oktober 9:30 – 10:30
  • Zaterdag 11 december 9:30 – 10:30
  • Zaterdag 5 maart 9:30 – 10:30
  • Zaterdag 25 juni 9:30 – 10:30
 • Aerial kinderyoga Kosten € 9,95 per persoon
  • Zaterdag 30 oktober 10:45 – 11:45
  • Zaterdag 11 december 10:45 – 11:45
  • Zaterdag 5 maart 10:45 – 11:45
  • Zaterdag 25 juni 10:45 – 11:45

Privé Aerial Yoga

Dit idee is ontstaan in de lockdown met de beperkte mogelijkheid om met zijn tweeën een groepsles te nemen. Met zijn tweeën, bijvoorbeeld samen met een vriend(in) of juist een ouder & kind les. De hele studio voor jezelf én natuurlijk onze docent Nynke. Mocht je het spannend vinden om direct in de doek in een groep te zijn, dan is dit natuurlijk je kans. Een losse les kost dan €19,95 per persoon. Wil je een prive aerial yoga les voor 1 persoon? Dan betaal je € 40,-. De voorkeur voor vrijdagochtend, maar willen jullie iets anders laat het vooral weten. Vul het formulier in onder aan de pagina en geef aan dat je graag de privé aerial yoga les wil.

Groepsles

Ook als groep kun je een privéles afnemen. Een vriendinnen / vriendengroep met je familie. Er is plek voor 8 tot 10 deelnemers. Voor zo maar een leuk uitje, om een verjaardag te vieren of een vrijgezellenfeestje. Ben je met een grotere groep kun je het altijd combineren met een workshop in een tasje. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ideaal om met yoga te beginnen

Als het gaat om instappen, dan biedt aerial yoga, ook wel hangmatyoga of luchtyoga genoemd, veel voordelen. Voor mensen die overwegen te beginnen met yoga, zijn de vele moeilijke houdingen die ermee geassocieerd worden een drempel. Je denkt misschien dat je benen in je nek moet kunnen leggen om aan yoga te doen. Hangmat yoga biedt een optimale ondersteuning bij alle houdingen die uitgevoerd worden. Je zweeft als het ware in de lucht, terwijl het doek je maximaal ondersteunt. Dit maakt houdingen en variaties mogelijk die anders onmogelijk zouden zijn. Aerial yoga is ideaal voor iedereen die met yoga wil beginnen en wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Funfactor

Belangrijk bij alles wat je doet is dat je er wat uit haalt. In dit geval is dat ook gewoon plezier. De ervaring van het zweven maakt dat hangmat yoga een vrij grote plezierbeleving kent. Niet onbelangrijk natuurlijk. Want yoga mag dan gezond en ontspannend zijn, de kans dat je het doorzet wordt groter als je er ook lol aan beleeft.

Wanneer

 • Op afspraak, neem contact met ons op om een afspraak te maken met Nynke voor jullie les.

We hebben plek voor maximaal 8 tot 10 deelnemers.

Tarieven

Deze tarieven gelden op het moment dat we een wekelijkse groepsles hebben. Een proefles kost 5 euro. Zo kan je altijd een keer kijken of het wat voor je is.

 • Buddha & Big Buddha abonnement
  • Maand abonnement € 40,- p/m
  • Jaar abonnement € 37,- p/m

Bekijk hier alle abonnement vormen

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de Yoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.