Yoga Nidra in Wolvega

In de serene Yoga Studio, bieden we een bijzondere vorm van yoga aan die bekend staat om zijn diep ontspannende werking: Yoga Nidra. Deze unieke vorm van yoga, ook wel bekend als de slaap yoga, nodigt je uit om een staat van bewuste diepe rust te ervaren. Sabine, onze toegewijde Yoga Nidra docent, begeleidt je elke zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur door deze verkwikkende ervaring.

Yoga Nidra is een systematische methode van geleide ontspanning die je meeneemt op een reis door de verschillende lagen van je bewustzijn. Het bijzondere aan Yoga Nidra is dat het plaatsvindt in de staat tussen wakker zijn en slapen, waar je lichaam volledig ontspannen is terwijl je geest alert blijft. Deze praktijk helpt niet alleen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de slaapkwaliteit, maar het opent ook de deur naar een diepere zelfontdekking en innerlijke vrede.

Wat kan Yoga Nidra voor jou betekenen?

Yoga Nidra biedt talloze voordelen voor zowel de geest als het lichaam. Het helpt stress en angst te verminderen, bevordert een diepe ontspanning, verbetert de slaapkwaliteit en ondersteunt de emotionele gezondheid. Daarnaast is Yoga Nidra een krachtig hulpmiddel voor diegene die een pad van persoonlijke groei en zelfontdekking bewandelen. Het biedt een veilige ruimte om los te laten en innerlijke rust te vinden in ons vaak hectische leven.

Yoga Nidra met Sabine

Elke zaterdagochtend verwelkomt Sabine je met een warm hart voor een uur van diepe ontspanning en herstel. Sabine’s begeleiding in Yoga Nidra is zorgzaam en aandachtig, ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je kunt ontspannen en vernieuwen. Met haar ervaring en passie voor Yoga Nidra, helpt Sabine je de dagelijkse stress achter je te laten en de week met een gevoel van vernieuwde energie en kalmte te beginnen.

Tarieven

Bekijk hier alle abonnement vormen

Meer informatie?

Vul hieronder het contact formulier in als je vragen hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Proefles boeken? Selecteer hier de les

  Eventuele vraag / opmerking / blessures

  Zinin?

  Boek dan een proefles via onderstaande lesrooster en we zien je dan graag terug bij ons in de les!

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Waar

  Sterrig
  Steenwijkerweg 1
  8471KV Wolvega