Wobbelyoga

Wobbelyoga is een vorm van yoga die wordt beoefend op een speciaal ontworpen houten balansbord, de Wobbel. Dit bord zorgt voor een extra uitdaging tijdens de yogahoudingen en maakt de lessen nóg leuker en speelser. Kinderen zijn dol op de Wobbel, want het nodigt uit tot bewegen, balanceren en spelen.

Waarom is wobbelyoga goed voor kinderen?

Er zijn verschillende redenen waarom wobbelyoga zo goed is voor kinderen. Allereerst helpt het bij het verbeteren van hun balans en coördinatie. Doordat het bord wiebelt, moeten kinderen extra hun best doen om in evenwicht te blijven. Dit stimuleert de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden.

Daarnaast is wobbelyoga een uitstekende manier om concentratie en focus te bevorderen. Kinderen leren tijdens de lessen om hun aandacht bij hun lichaam en ademhaling te houden, wat kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de schoolprestaties.

Tenslotte draagt wobbelyoga bij aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Het beoefenen van yoga helpt kinderen om zich bewust te worden van hun lichaam en om te leren luisteren naar hun eigen grenzen. Dit kan hun zelfvertrouwen een flinke boost geven.

Wobbelyoga is vooral ook leuk!

Naast alle voordelen voor de ontwikkeling van je kind, is wobbelyoga vooral ook ontzettend leuk! De speelse en uitdagende houdingen zorgen voor veel plezier tijdens de lessen. Bovendien kunnen kinderen hun creativiteit kwijt in het bedenken van nieuwe manieren om de Wobbel te gebruiken.

Ben je enthousiast geworden over wobbelyoga voor je kind? Bekijk de actuele data’s op de Yoga Specials pagina.

Zin in?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de wobbelyoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.