Ervaringen

K. Haneveer
Vanmorgen met kleinzoon Thijmen van 2.5 jaar een eerste yogales gehad. Jiska nam ons mee in een vliegtuig en over de regenboog naar het strand. We hebben gezwommen, golven gemaakt, zijn vis , haai en krab geweest, we hebben zeedieren op elkaars rug getekend, we hebben stil een liedje geluisterd, vissen gekleurd ,kortom, het was een heel avontuur! Thijmen vond het zo de eerste keer best spannend zo nu en dan, maar kon ook heerlijk mee en opgaan in het verhaal en de beweging. Het was een erg leuke les en zeker voor herhaling vatbaar ! Genoten van mijn kleinzoon en ik hoop dat er heel veel kinderen yogalessen gaan volgen, want wat is er fijner dan je mee te laten nemen in fantasie en je vrij te kunnen bewegen. Jiska, dankjewel !

J. Schoemaker – van Dalen
Vanmorgen een proefles ouder-kind yoga gehad bij Sterrig! Ontzettend bedankt Jiska! Wat was Lieke (bijna 3 jaar) enthousiast.. op de terugweg naar huis had ze het er steeds over hoe leuk het was. We werden meegenomen door de natuur op dieren-avontuur. Het was speels, luchtig, fantasierijk, energiek en rustgevend! Ik vond het mooi om te zien hoe onze energieke dochter helemaal mee ging in het verhaal en de dans en yoga houdingen waarin wij dieren uitbeelden, maar ook tot mijn grote verbazing helemaal tot rust kwam bij bepaalde oefeningen. Echt bijzonder… Wij gaan ons absoluut aanmelden voor meer lessen! Ik hoop nog veel meer met ons!

D. Mastenbroek
Mijn kinderen zitten inmiddels al jaren bij Jiska op les. Iedere week een feestje voor ze! Elke les is er een thema wat aansluit bij de kinderen. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng, verhalen of iets wat het kind wil delen of juist niet, ook goed. Een hele fijne plek. Hier thuis worden de yoga-houdingen graag geoefend. Mijn jongste dochter viel aan het eind van de les vaak in slaap, helemaal ontspannen.