Vinyasa Yoga in Wolvega

Een van onze meest dynamische en vloeiende yogastijlen is Vinyasa Yoga, een praktijk die zowel beginners als ervaren yogi’s. Vinyasa Yoga staat bekend om zijn focus op een naadloze overgang tussen houdingen, begeleid door bewuste ademhalingen. Deze stijl van yoga is dynamisch en uitdagend, en biedt een vloeiende beweging van de ene houding naar de andere.

Vinyasa Yoga biedt tal van voordelen. Het helpt niet alleen om kracht, flexibiliteit en balans te verbeteren, maar het bevordert ook een dieper bewustzijn van je ademhaling en een verbeterde mentale focus. Of je nu op zoek bent naar een manier om te ontspannen na een lange dag of je fysieke conditie wilt verbeteren, Vinyasa Yoga kan hier goed bij aansluiten.

Vinyasa Yoga met Sjoerd

Elke donderdagavond van 20:15 tot 21:15 nodigt Sjoerd je uit om de dynamische wereld van Vinyasa Yoga te verkennen. Met jarenlange ervaring in yoga en een passie voor het begeleiden van anderen, biedt Sjoerd lessen die zowel inspirerend als toegankelijk zijn. Ongeacht je ervaringsniveau, Sjoerd begeleidt je door elke houding met aandacht voor jouw unieke lichaam en behoeften.

Tarieven

Bekijk hier alle abonnement vormen

Meer informatie?

Vul hieronder het contact formulier in als je vragen hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Proefles boeken? Selecteer hier de les

  Eventuele vraag / opmerking / blessures

  Zinin?

  Boek dan een proefles via onderstaande lesrooster en we zien je dan graag terug bij ons in de les!

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Waar

  Sterrig
  Steenwijkerweg 1
  8471KV Wolvega