Zwangerschapsyoga in Wolvega

Iedere maandag starten we de week met zwangerschapsyoga. Dat is een les die ik (Jiska) zelf geef. Jaren twijfelde ik zou dat iets voor mij zijn als docent, zocht ik naar andere docenten… besloot ik zelf de cursus te volgen. Nu geniet ik er iedere week van om de zwangeren les te geven, hun buik te zien groeien en de fotootjes van de baby’s uiteindelijk te bewonderen. Je bent van harte welkom om een proefles te komen doen.

Lestijden

Op dit moment zijn alle lessen online via zoom.

Maandag van 19:30 – 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Jiska

Wat anderen vinden

“De zwangerschapsyoga was heerlijk ontspannen en super gezellig! Naast natuurlijk de yoga oefeningen, ook veel ruimte om met elkaar te kletsen en ervaringen te delen. Aanrader!”

“Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik yoga gevolgd bij Sterrig. Iedere week vond ik het een heerlijk ontspannen uurtje voor mijzelf, waarin je toch actief bezig bent. En dat samen met het uitwisselen van tips en ervaringen met andere zwangeren, heb ik de yoga als waardevol gezellig en leuk ervaren.”

“Tijdens mijn bevalling heb ik er ook echt wat aan gehad, maar ook tijdens de zwangerschap was het iedere maandag weer een fijn ontspanningsmomentje. Helaas lukte het volgen van de online lessen mij niet, maar heb ik wel veel gebruik gemaakt van de YouTube filmpjes. Echt super!”

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Zwangerschapsyoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

 • Buddha & Big Buddha abonnement
  • Buddha Maand abonnement € 35,- p/m
  • Big Buddha Jaar abonnement € 32,- p/m
 • Go with the flow strippenkaart
  • 8 lessen € 82,-

Bekijk hier alle abonnement vormen

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de zwangerschapsyoga lessen, we nemen snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Zwangerschapsyoga op YouTube

  We hebben ook een aantal lessen op YouTube staan zodat je die thuis of waar dan ook kan doen mocht je niet naar een les kunnen komen bijvoorbeeld.