Zwangerschapsyoga in Wolvega

Iedere maandag starten we de week met zwangerschapsyoga. Dat is een les die ik (Jiska) zelf geef. Jaren twijfelde ik zou dat iets voor mij zijn als docent, zocht ik naar andere docenten… besloot ik zelf de cursus te volgen. Nu geniet ik er iedere week van om de zwangeren les te geven, hun buik te zien groeien en de fotootjes van de baby’s uiteindelijk te bewonderen. Je bent van harte welkom om een proefles te komen doen.

Lestijden

Maandag van 19:30 – 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Jiska

Wat anderen vinden

“De zwangerschapsyoga was heerlijk ontspannen en super gezellig! Naast natuurlijk de yoga oefeningen, ook veel ruimte om met elkaar te kletsen en ervaringen te delen. Aanrader!”

“Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik yoga gevolgd bij Sterrig. Iedere week vond ik het een heerlijk ontspannen uurtje voor mijzelf, waarin je toch actief bezig bent. En dat samen met het uitwisselen van tips en ervaringen met andere zwangeren, heb ik de yoga als waardevol gezellig en leuk ervaren.”

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Zwangerschapsyoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

We werken op basis van een strippenkaart. In het Mijn Sterrig systeem kun je aangeven wanneer je komt.

 • Strippenkaart 6 lessen (1 blok) € 58,50
 • Strippenkaart 12 lessen (2 blokken) € 117,-

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de zwangerschapsyoga lessen, we nemen snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat mijn antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  Zwangerschapsyoga op YouTube

  We hebben ook een aantal lessen op YouTube staan zodat je die thuis of waar dan ook kan doen mocht je niet naar een les kunnen komen bijvoorbeeld.