Yin Yoga

Bij yin yoga houd je yogahoudingen 3 – 5 minuten aan. Vanuit ontspanning creëer je lengte en ruimte in je bindweefsel en dat creëert lenigheid. Het kan een (mentale) uitdagende stijl van yoga zijn omdat je lang stil kan zitten of liggen in een bepaalde houding. Aan de andere kant is het een heel toegankelijk vorm: je maakt gebruik van props, bolsters en kussens om je makkelijker in een houding te krijgen. Het gaat er niet zozeer om je spieren aan het werk te zetten. 

Je mag bij yin yoga passiever zijn, ondersteuning hebben. Je wordt bewuster van je lichaam en ademhaling. De ademhaling is te gebruiken om je lichaam zachter te maken, om de 3 tot 5 minuten makkelijker vol te houden. 

Yin Yoga lestijden

 • Woensdagavond van 20.45 tot 21.45 uur, docent: Astrid
 • Vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur, docent: Nynke
 • Vrijdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur, docent: Jolijn

➡️ Boek nu vrijblijvend een proefles!

Keuzes in abonnementen

Bekijk hier alle abonnement vormen

Stop je met een goede reden midden in je jaar, dan neem je natuurlijk gewoon contact met ons op en dan zorgen we voor een goede regeling

Mocht je door bijvoorbeeld onregelmatige werktijden gebruik willen maken van onze strippenkaart, dan kan dat. Zie tarieven pagina voor actuele prijzen.

Meer informatie?

Vul hieronder het contact formulier in als je vragen hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Proefles boeken? Selecteer hier de les

  Eventuele vraag / opmerking / blessures

  Zin in?

  Boek dan een proefles via onderstaande lesrooster en we zien je dan graag terug bij ons in de les!

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.