Yoga voor volwassenen in Wolvega

Sterrig biedt sinds 2015 Hatha yoga aan voor volwassenen in Wolvega. Dit is elke dinsdag- en donderdag avond en vindt plaats in de Yoga Studio van Sterrig (waar ook de kinderyoga / peuterdans / ouder-kind yoga wordt gegeven).

De hatha yoga lessen worden gegeven door Agnieszka en Ilse.

Over Agnieszka

Ik ben Agnieszka, een gediplomeerde Hatha yoga docente en sinds 2015 verzorg ik met veel passie yogalessen voor volwassenen bij Sterrig.

Hatha yoga is een hele praktische yogavorm, waarbij de aandacht voornamelijk zich op het lichaam en ademhaling richt. Het is ook een van de meest toegankelijke yogastijlen omdat de beoefenaar heel makkelijk kan ervaren hoe het lichaam op hele eenvoudige oefeningen (asana’s) reageert. Daarbij speelt de ademhaling een belangrijke rol. Je kunt direct merken hoe je ademt tijdens verschillende momenten in de les. Al vanaf de eerste aanraking met deze yogavorm kom je steeds dichterbij je innerlijke zelf. Je leert verschillende ademhalingstechnieken in combinatie met eenvoudige oefeningen, die met elkaar een zalige werking op het lichaam en geest hebben. De ervaringen op de yogamat zijn makkelijk te verleggen naar de ervaringen in het leven.

Door af en toe stil te staan bij; wat je voelt, wat je lichaam nodig heeft, hoe je op dit moment ademt. Kun je bewuster door het leven gaan en ontdekken wat je energie geeft en wat je energie kost.
Alleen jij kan beslissen welke keuze je wil maken op dat moment.

De oefeningen tijdens de les wisselen elkaar af. Een keer heeft de les een rustige vorm, waarbij eenvoudige zittende, staande en liggende oefeningen met ingebouwde observatie momenten aangereikt worden. Een ander keer werk je aan je core, balans, versterking van spieren waarbij altijd veel aandacht voor het lichaam en een juiste techniek aanwezig is. Zo werk je aan de gezondheid van het hele lichaam.

Voel je van harte welkom om de positieve werking van verschillende asana’s en ademhalingstechnieken te ervaren om lichaam en geest meer toenemende rust, vreugde en gezondheid te geven.

Over Ilse

Je eigen pad bewandelen valt niet altijd mee in onze hectische maatschappij met alle uitdagingen en afleidingen. Voor mijzelf is de yogamat de plek waar ik even terug kan komen bij mijn authentieke zelf en die ervaring wil ik anderen ook geven: hoe is het met je hoofd, je hart, je lijf? Wat heb jij nodig om meer in balans te zijn op dit moment? Ik vind het prachtig hoe alle lessen die we op de mat tegenkomen, ook de lessen zijn in ons dagelijks leven. Je gaat ruimte, ontspanning, kracht, rust en balans ervaren op zowel fysiek als geestelijk niveau.

In ben opgeleid tot allround yogadocent en geef met veel passie en plezier  les aan mensen van alle leeftijden. Zelf blijf ik ook graag mijn leven lang leren en volg regelmatig workshops en trainingen. In mijn lessen creëer ik ruimte waar je op je eigen tempo kunt oefenen en behalve de houdingen geef ik ook graag iets mee van de yogafilosofie door het vertellen van verhalen. Verder is misschien nog leuk om te weten dat ik moeder ben van een dochter en samen met een heleboel dieren in Nijeberkoop woon.

Lestijden

Dinsdag van 19:30 – 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Ilse.

Donderdag van 20:00 tot 21:00 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Agnieszka.

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Yoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

We werken op basis van een strippenkaart. In het mijn Sterrig systeem kun je aangeven wanneer je komt. Kun je een keer niet op vrijdag, dan kun je mogelijk wel op dinsdag. Kun je toch helemaal niet dan kost het je geen strip.

  • Strippenkaart met 10 lessen € 90,-

Lees hier de algemene voorwaarden

Waar

Sterrig
Pieter Stuyvesantweg 40
8478 HE Sonnega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de Yoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat mijn antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eventuele vraag / opmerking

Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.