Yoga voor volwassenen in Wolvega

We bieden sinds 2015 diverse yoga lessen aan. Ons aanbod is in de afgelopen jaren uitgebreid naar bijna elke dag wel een les voor volwassenen. We bieden de volgende stijlen aan; Hatha Yoga, Power Yoga, Yin Yoga en Aerial Yoga.

De yoga lessen worden gegeven door Laura, Jiska, Nynke, Astrid en Jolijn.

Lestijden

Zomerrooster 2023

Normaal rooster

Dinsdag van 19:30 – 20:30 Hatha Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Laura 

Woensdag van 19:30 tot 20:30 Hatha Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Astrid

Woensdag van 20:45 tot 21:45 Yin Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Astrid

Donderdag van 20:15 tot 21:15 Power Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Jiska

Vrijdag van 9:00 tot 10:00 Yin Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Nynke

Vrijdag van 10.15 tot 11:15 Yin Yoga in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Nynke

➡️ Boek nu vrijblijvend een proefles!

Hatha yoga

Hatha yoga is een stijl waarin actief en passief samen komen. Ha staat voor zon, actieve energie. Tha staat voor maan, passieve energie. In de lessen bij Sterrig is er altijd een opbouw. Het lichaam warm laten worden, naar actief houdingen beoefenen, naar ontspanning. Hatha staat ook voor krachtig. Wat betekent dat houdingen die gedaan worden fysiek ook uitdagen tot sterker worden. Hatha yoga is een yoga vorm waarin beheersing van het lichaam en ademhaling ook centraal staan.

Yin yoga

Bij de Yin yoga neem je alle tijd om in de houding te komen. Je blijft ook langer in de houding dan bij andere yoga stijlen. Dit maakt dat de houdingen doorwerken tot in het bindweefsel. Yin yoga versoepelt het bindweefsel en de gewrichten. De houdingen zijn voornamelijk zittend en liggend. Met ondersteuning van kussens en blokken. Je zoekt in de houdingen naar je eigen persoonlijke grens. Vanuit rust onderzoek je de grenzen die je lichaam aangeeft en kunt deze ook verleggen.

Power yoga

Bij Power Yoga richt je je op het fysieke gedeelte van de yoga. De houdingen. Het sterker en fitter worden van de spiergroepen. Het is een actieve les, waarin je de grenzen mag op zoeken en zelfs een stukje mag verleggen. Tegelijk blijft het luisteren naar je lichaam belangrijk en zullen er ook dagen zijn waarin je juist kiest voor een optie in de houding. Natuurlijk komt ook in deze les de ontspanning terug.

Docenten

Laura de Jong

Jiska Clevering-Hartsuiker

Astrid Bruursema

Nynke Tjeerdsma

Wat anderen vinden

“Bij het ontmoeten van Jiska was ik al om. Jiska is een super enthousiaste meid die weet wat ze wil. Gisteren mijn eerste les van Jiska gehad. Zo fijn om eens een totaal andere yoga te ervaren. Ik heb genoten, ik vond het zo fijn. En tevens geslapen als een roosje”

“Na 1 yogales was ik om! Een uur waarin je rust ervaart en toch actief bezig bent geweest. Ideale combinatie!”

“Nooit geweten dat Yoga zo fijn kon zijn. De combinatie tussen ontspanning en actief (regelmatig staat het zweet op mijn voorhoofd) vind ik super fijn!”

“Wat mij betreft 1 van de beste yoga studio’s hier in de regio van Wolvega. Je kan merken dat ze veel ervaring hebben met het geven van Yoga lessen”

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Yoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

 • Buddha & Big Buddha abonnement
  • Buddha Maand abonnement € 41,- p/m
  • Big Buddha Jaar abonnement € 38,- p/m

Bekijk hier alle abonnement vormen

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op! 

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.