Yoga voor volwassenen in Wolvega

Sterrig biedt sinds 2015 Hatha yoga aan voor volwassenen in Wolvega (Weststellingwerf). Dit is elke dinsdag-, donderdag en vrijdag avond en vindt plaats in de Studio van Sterrig (waar ook de kinderyoga / peuterdans / ouder-kind yoga wordt gegeven). Nu nieuw in ons aanbod, yoga voor bedrijven.

De yoga lessen worden gegeven door Laura, Jiska en Astrid.

Hatha yoga

Hatha yoga is een stijl waarin actief en passief samen komen. Ha staat voor zon, actieve energie. Tha staat voor maan, passieve energie. In de lessen bij Sterrig is er altijd een opbouw. Het lichaam warm laten worden, naar actief houdingen beoefenen, naar ontspanning. Hatha staat ook voor krachtig. Wat betekent dat houdingen die gedaan worden fysiek ook uitdagen tot sterker worden. Hatha yoga is een yoga vorm waarin beheersing van het lichaam en ademhaling ook centraal staan.

Lestijden

Dinsdag van 19:30 – 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Laura

Donderdag van 20:15 tot 21:15 in de Yogastudio van Sterrig. Docent:  Jiska.

Vrijdag van 19:30 tot 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Astrid

Alle lessen zijn nu online live via Zoom!

Docenten

Laura de Jong

Een jaar of 6 geleden begon ik zelf met yoga, omdat ik het zo’n fijne manier vond om mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag. Lees hier meer over Laura


Jiska Clevering-Hartsuiker

Binnen Sterrig geef ik diverse lessen zoals zwangerschaps yoga, kinder en tiener yoga. Sinds de zomer van 2019 geef ik nu ook les aan volwassenen. Lees hier meer over Jiska


Astrid Bruursema

Mijn naam is Astrid Bruursema en ik zal Hatha yoga geven op de vrijdagavond. Sinds mijn 18e heb ik geproefd van vele verschillende yogastijlen. Vervolgens heb ik mijn opleiding gedaan in een ashram in India, waar de roots liggen van Hatha yoga, de stijl die ik ook het allerfijnste vindt. Lees hier meer over Astrid


Wat anderen vinden

“Bij het ontmoeten van Jiska was ik al om. Jiska is een super enthousiaste meid die weet wat ze wil. Gisteren mijn eerste les van Jiska gehad. Zo fijn om eens een totaal andere yoga te ervaren. Ik heb genoten, ik vond het zo fijn. En tevens geslapen als een roosje”

“Na 1 yogales was ik om! Een uur waarin je rust ervaart en toch actief bezig bent geweest. Ideale combinatie!”

“Nooit geweten dat Yoga zo fijn kon zijn. De combinatie tussen ontspanning en actief (regelmatig staat het zweet op mijn voorhoofd) vind ik super fijn!”

“Wat mij betreft 1 van de beste yoga studio’s hier in de regio van Wolvega. Je kan merken dat ze veel ervaring hebben met het geven van Yoga lessen”

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Yoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

 • Buddha & Big Buddha abonnement
  • Buddha Maand abonnement € 35,- p/m
  • Big Buddha Jaar abonnement € 32,- p/m

Bekijk hier alle abonnement vormen

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.