Yoga voor volwassenen in Wolvega

Sterrig biedt sinds 2015 Hatha yoga aan voor volwassenen in Wolvega (Weststellingwerf). Dit is elke dinsdag- en donderdag avond en vindt plaats in de Yoga Studio van Sterrig (waar ook de kinderyoga / peuterdans / ouder-kind yoga wordt gegeven).

De hatha yoga lessen worden gegeven door Laura en Jiska.

Hatha yoga

Hatha yoga is een yoga stijl waarin actief en passief samen komen. Ha staat voor zon, actieve energie. Tha staat voor maan, passieve energie. In de lessen bij Sterrig is er altijd een opbouw. Het lichaam warm laten worden, naar actief houdingen beoefenen, naar ontspanning. Hatha staat ook voor krachtig. Wat betekend dat houdingen die gedaan worden fysiek ook uitdagen tot sterker worden. Hatha yoga is een yoga vorm waarin beheersing van het lichaam en ademhaling ook centraal staan.

Lestijden

Dinsdag van 19:30 – 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Laura

Donderdag van 20:00 tot 21:00 in de Yogastudio van Sterrig. Docent:  Jiska.

Vrijdag van 19:30 tot 20:30 in de Yogastudio van Sterrig. Docent: Astrid

Alle lessen zijn nu ook online live te volgen via Zoom!

Themalessen

  • Zondag 21 juni thema Zomer 14:00 – 15:30
  • Zondag 4 oktober thema Herfst 14:00 – 15:30
  • Zondag 20 december thema Winter 14:00 – 15:30
  • Zondag 3 januari thema Oud&nieuw 14:00 – 15:30

Docenten

Laura de Jong

Docent Laura

Een jaar of 6 geleden begon ik zelf met yoga, omdat ik het zo’n fijne manier vond om mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag. Met de jaren werd yoga niet alleen een manier om te ontspannen, maar ook een moment om stil te staan, mijn eigen lichaam beter te leren kennen en een manier om mezelf uit te blijven dagen en nieuwe dingen te ontdekken. Deze ontdekkingstocht vind ik ontzettend leuk en dit wil ik graag met anderen delen.
In mijn lessen nodig ik iedereen uit om zijn of haar eigen ontdekkingstocht te starten en te onderzoeken op welke manier yoga bij hen past. Door jezelf uit te dagen in een ingewikkelde houding of misschien vind je je uitdaging juist in het stilstaan bij wat er is. Ik creëer graag een ruimte waarin we samen kunnen onderzoeken, lachen en stil kunnen staan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Laura

Jiska Clevering-Hartsuiker

Docent Jiska

Binnen Sterrig geef ik diverse lessen zoals zwangerschaps yoga, kinder en tiener yoga. Sinds de zomer van 2019 geef ik nu ook les aan volwassenen. De mix tussen ontspanning en lekker werken aan je houdingen en spieren vind ik zelf erg fijn. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen doet wat goed voelt, zegt je lichaam nee, luister er dan na en ga dan niet verder. Op dit moment geef ik 1 les op de donderdag avond. Mocht je vragen hebben, laat het mij dan graag weten!

Jiska

Astrid Bruursema

Mijn naam is Astrid Bruursema en ik zal Hatha yoga geven op de vrijdagavond. Sinds mijn 18e heb ik geproefd van vele verschillende yogastijlen. Vervolgens heb ik mijn opleiding gedaan in een ashram in India, waar de roots liggen van Hatha yoga, de stijl die ik ook het allerfijnste vindt.

Heb je nog nooit kennis gemaakt met yoga of wordt het al een onderdeel in je eigen leven, iedereen is welkom. Mijn lessen zijn goed te volgen en uitdagender wanneer je daar aan toe bent. Een uurtje op de mat mag voelen als een cadeautje voor jezelf. Het belangrijkste vind ik dat je een moment van rust kan ervaren in je hoofd en dat je een reset-momentje voor je lichaam hebt. Samen met mij werken aan jouw lichaamsbewustwording, soepele spieren & gewrichten én kracht.

Ik kijk er naar uit jullie snel te ontmoeten en samen veel plezier te hebben op de mat!

Astrid

Wat anderen vinden van de Hatha Yoga in Wolvega

“Bij het ontmoeten van Jiska was ik al om. Jiska is een super enthousiaste meid die weet wat ze wil. Gisteren mijn eerste les van Jiska gehad. Zo fijn om eens een totaal andere yoga te ervaren. Ik heb genoten, ik vond het zo fijn. En tevens geslapen als een roosje”

“Na 1 yogales was ik om! Een uur waarin je rust ervaart en toch actief bezig bent geweest. Ideale combinatie!”

“Nooit geweten dat Yoga zo fijn kon zijn. De combinatie tussen ontspanning en actief (regelmatig staat het zweet op mijn voorhoofd) vind ik super fijn!”

“Wat mij betreft 1 van de beste yoga studio’s hier in de regio van Wolvega. Je kan merken dat ze veel ervaring hebben met het geven van Yoga lessen”

Tarieven

Wil je een keer ervaren of Yoga ook iets voor jou is, vul dan hieronder het contact formulier in voor een proefles. Een proefles kost €5.

We werken op basis van een strippenkaart. In het Mijn Sterrig systeem kun je aangeven wanneer je komt. Kun je een keer niet op donderdag, dan kun je mogelijk wel op dinsdag. Kun je toch helemaal niet dan kost het je geen strip.

  • Leskaart met 12 lessen  (2 blokken) € 117,-
  • Leskaart met 6 lessen (1 blok) € 58,50

Lees hier de algemene voorwaarden

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de Yoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat mijn antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eventuele vraag / opmerking

Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.