Astrid Bruursema

Mijn naam is Astrid Bruursema en ik geef Hatha en Yin Yoga op de woensdag avond. Sinds mijn 18e heb ik geproefd van vele verschillende yogastijlen. Vervolgens heb ik mijn opleiding gedaan in een ashram in India, waar de roots liggen van Hatha yoga, de stijl die ik ook het allerfijnste vindt. Lees hier meer over Astrid

Heb je nog nooit kennis gemaakt met yoga of wordt het al een onderdeel in je eigen leven, iedereen is welkom. Mijn lessen zijn goed te volgen en uitdagender wanneer je daar aan toe bent. Een uurtje op de mat mag voelen als een cadeautje voor jezelf. Het belangrijkste vind ik dat je een moment van rust kan ervaren in je hoofd en dat je een reset-momentje voor je lichaam hebt. Samen met mij werken aan jouw lichaamsbewustwording, soepele spieren & gewrichten én kracht.

Ik kijk er naar uit jullie snel te ontmoeten en samen veel plezier te hebben op de mat!

Wil je keer een les ervaren van Astrid? Vul dan onderstaande formulier in en gaan we een plekje bij Astrid regelen.

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.