Kinderyoga

Kinderyoga is als op avontuur gaan. Aan de hand van een thema of een verhaal doen we houdingen, massages, spelletjes, ontspanningsoefeningen en dans. Plezier hebben en het ervaren dat je goed bent zoals je bent, staan voor op. Ondertussen werken we tijdens de kinderyoga aan een sterk en soepel lijf, creativiteit, zelfvertrouwen, concentratievermogen, een goede lichaamshouding en ontspanning. Een rustpunt in de week, waar niets moet en het de bedoeling is dat je simpelweg geniet.

Yogamatten zijn aanwezig. Het is fijn als het je zelf een grote badhanddoek mee neemt om eroverheen te leggen. Draag soepel zittende kleding, waar je lekker in kunt bewegen. Ouders komen de kinderen brengen en weer ophalen. Het brengen is mogelijk een kwartier voordat de les start. Zodat kinderen de tijd hebben om even rustig hun plek in te nemen.

De lessen worden verzorgd door Hielkje of Jiska.

Kinderyoga op YouTube

We hebben een aantal leuke oefeningen en complete lessen op ons YouTube kanaal staan.
Dus wil je thuis alvast aan de slag, check dan onze video’s.

Lestijden & groepsindeling

Woensdag  – 15:00 – 16:00 leeftijdsgroep 3-7 jaar

Woensdag  – 16:00 – 17:00 leeftijdsgroep 8-12 jaar

De kinderen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. In de jonge groepen komt het spelen en ontdekken meer aan bod. Terwijl we in de oudere groepen steeds gerichter aan de slag gaan met thema’s zoals vriendschap, grenzen kunnen aangeven, emoties, etc. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe steviger je in je schoenen staat. Ook dat is onderdeel van de yoga.

Tarieven

 • Maand abonnement € 38,- p/m
 • Jaar abonnement € 35,- p/m

Op deze pagina zijn de tarieven en verschillende abonnementen te bekijken.

Meer informatie?

Vul hieronder het contact formulier in als je proefles wilt boeken of een vraagt hebt over de lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Proefles boeken? Selecteer hier de les

  Eventuele vraag / opmerking / blessures

  Zin in?

  Boek dan een proefles via onderstaande lesrooster en we zien je dan graag in de les!

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren