Kinderyoga

Kinderyoga is als op avontuur gaan. Aan de hand van een thema of een verhaal doen we houdingen, massages, spelletjes, ontspanningsoefeningen en dans. Plezier hebben en het ervaren dat je goed bent zoals je bent staan voor op. Ondertussen werken we tijdens de kinderyoga aan een sterk en soepel lijf, creativiteit, een goede lichaamshouding en ontspanning. Een rustpunt in de week, waar niets moet en het de bedoeling is dat je simpelweg geniet.

Kinderyoga op YouTube

We hebben een aantal leuke oefeningen en complete lessen op ons youtube kanaal staan. Dus wil je thuis alvast aan de slag, check dan onze video’s.

Groepen

De kinderen zijn ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. In de jonge groepen komt het spelen en ontdekken meer aan bod. Terwijl we in de oudere groepen steeds gerichter aan de slag gaan met thema’s zoals vriendschap, grenzen kunnen aangeven, emoties, etc. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe steviger je in je schoenen staat. Ook dat is onderdeel van de yoga.

Lestijden

Woensdag  – 15:00 – 16:00 leeftijdsgroep 3-7 jaar Locatie: Sterrig
Woensdag  – 16:00 – 17:00 leeftijdsgroep 8-12 jaar Locatie: Sterrig

Tarieven

  • Buddha & Big Buddha abonnement

    • Buddha Maand abonnement € 30,- p/m
    • Big Buddha Jaar abonnement € 28,- p/m

Bekijk hier de Abonnement opties voor de kinderyoga

Klik hier om je aan te melden

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Praktische informatie

Yogamatten zijn aanwezig. Het is fijn als het kind zelf een grote badhanddoek meeneemt om er overheen te leggen. Laat het kind soepel zittende kleding dragen waar je lekker in kunt bewegen. Ouders komen de kinderen brengen en weer ophalen. Het brengen is mogelijk een kwartier voordat de les start. Zodat kinderen de tijd hebben om even rustig hun plek in te nemen.

Kinderyoga op locatie

Misschien wil je eens proeven aan een ouder-kind les maar woon je niet in buurt… Dan kan ik naar je toe komen! Verzamel jij een groepje ouders met kinderen én heb je een locatie, neem dan contact met me op.

Lijkt het je leuk om een kinderyoga les te hebben in de kinderopvang, bso, in het onderwijs, de peuterspeelzaal? Dit is mogelijk! Ik kan een les schrijven aan de hand van een thema wat jullie willen. Neem contact met me op om te overleggen.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie? Bel, apptweet of mail en we proberen zo goed en zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

Gecertificeerd Yoga dance docent

Yogadance Logo Kids & Family copyJiska is een gecertificeerd Yoga Dance docent.
Deze certificering heeft zij behaald in eind 2014 behaald bij Luna Joy van www.yogadance.com

Gecertificeerd kinderyoga docent

Sinds juli 2015 is Jiska gecertificeerd kinderyoga docent. Naast kinderyoga docent is Jiska ook tieneryoga docent. Deze opleidingen heb ik (met plezier) gevolgd bij de de Jip & Jan Academie van Helen Purperhart.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren