Bedrijfsyoga online of op locatie

Nieuw in ons aanbod is bedrijfsyoga. Yoga voor bedrijven kan op diverse manieren worden ingevuld. Bijvoorbeeld dat de medewerker(s) een abonnement vergoed krijgen (WKR) om lessen te volgen bij ons of dat wij op locatie komen en bij jullie op de werkvloer de lessen verzorgen.

Online bedrijfsyoga

Online lessen kunnen wij ook verzorgen (we werken meer thuis) zodat medewerkers vanuit huis mee kunnen doen. De online bedrijfsyogalessen worden vanuit onze eigen locatie (zie ook ons YouTube kanaal) gestreamed via Zoom maar kan in overleg ook via Google Meet / Hangout of Microsoft Teams. Al onze lessen zijn tegenwoordige hybride, zowel online als fysiek.

Bedrijfsyoga kosten

We helpen je graag mee met de juiste invulling van de yoga lessen, denk aan de duur en inhoud van de lessen en ook de kosten die daar meer gemoeid gaan. Gemiddeld zit 1 uur bedrijfsyoga voor een groep van maximaal 10 personen rond de € 150,- ex BTW en reiskosten.

Heb je nog vragen of wil je de samenwerking met ons aan gaan, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel met 06-55079357

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking