Over ons

We stellen ons team graag aan je voor*. Als team vinden we het belangrijk dat je je op gemak voelt bij Sterrig. Dat je je grenzen durft op te zoeken onder goede begeleiding. We staan voor kwaliteit, enthousiasme, luchtigheid, ontspanning, energie, kennis en ervaring en het allerbelangrijkste liefde.
Want alle diensten worden met liefde aangeboden.

*Naast de korte omschrijving per persoon kan je ook op de naam van elk teamlid gaan staan en dan word je verwezen naar meer informatie over die persoon.

 

Jiska Clevering
Jiska is de eigenaar van Sterrig. Ze is (gezins)coach, docent binnen de Sterrig Opleidingen, docent kinderyoga, hathayoga, wobbelyoga, tieneryoga en peuterdans. Daarnaast maakt ze content voor op YouTube, de Sterrig podcast en is ze bezig met het ontwikkelen van kindermeditaties.

 Joris Hartsuiker
Joris is operationeel teamlid. Hij is verantwoordelijk voor alle online en offline media. Daarnaast creëert hij elementen in het interieur van Sterrig.

 

 

Nynke Tjeerdsma
Nynke is docent Yin yoga en Aerial yoga, draagconsulent en docent babymassage.

 

 

 

Astrid Bruursema
Astrid is docent Hatha yoga, Yin yoga en Aerial yoga. Daarnaast geeft ze ook thema-gerelateerde workshops.

 

 

 

Laura de Jong
Laura is docent Hatha yoga en geeft thema-gerelateerd workshops.

 

 

 

Anne Beets – Dullemond
Anne houdt zich als vrijwilliger bezig met de teksten binnen Sterrig. Nakijken van geschreven producten zoals readers voor de Sterrig Opleidingen, content creëren voor de sites, meedenken over de inhoud van (creatieve)producten, enz.