Een nieuwe yogadocent bij Sterrig

Zoveel ontwikkelingen. Met onze nieuwe locatie in het centrum van Wolvega, mochten we direct ook nieuwe klanten verwelkomen. Ineens waren het er zoveel dat we daadwerkelijk een wachtlijst hebben voor de hatha yogalessen. Ik zette een vacature online, stuurde die vast mee in de nieuwsbrief en wilde de week daarop er meer aandacht aan besteden.

Op een zondag hadden we de thema yogales over de herfst. Laura geeft de themalessen. Toevallig waren Joris en ik die zondag nog even aan het klussen en schoonmaken. Zo ontmoeten we Astrid, die voor de yogales kwam. Na de les ontmoette Astrid ook nog Nynke die de ruimte kwam klaar zetten voor de volgende dag. In een praatje met Astrid over de wachtlijsten kwam de vacature ter sprake. Hoe toevallig dat Astrid begin dit jaar naar India is geweest om haar 200 uurs opleiding Hatha Yoga te doen.

Al snel sprak ik een enthousiaste Nynke over haar gesprek met Astrid. Kreeg ik een enthousiast appje van Laura over Astrid. Dinsdag ontving ik de sollicitatie van Astrid, woensdagochtend om 9:00 hadden we een gesprek en ik ben net zo enthousiast!

Ik zag op tegen het zoeken van een nieuwe docent. Want ik vind het zo ontzettend belangrijk dat iemand goed in het team past, zich thuis voelt bij Sterrig en met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor de klanten in de studio kan staan als dat ik doe. Nu heb ik het al getroffen met Laura en Nynke, loopt er pardoes zomaar een docent de studio binnen. Dat moest zo zijn!

Bij deze stelt Astrid zich graag voor aan jullie. Ze gaat eerst een les geven op de vrijdagavond en heeft ruimte om ook een tweede les op vrijdagavond te bieden of wellicht uit te breiden naar de zaterdagochtend. We gaan er vanuit dat jullie net zo blij worden van Astrid als dat wij dat doen.

Astrid stelt zich voor

Wat ontzettend leuk om mij voor te stellen als nieuwe docente bij Sterrig! Mijn naam is Astrid Bruursema en ik zal Hatha yoga geven op de vrijdagavond. Sinds mijn 18e heb ik geproefd van vele verschillende yogastijlen. Vervolgens heb ik mijn opleiding gedaan in een ashram in India, waar de roots liggen van Hatha yoga, de stijl die ik ook het allerfijnste vindt.
 
Heb je nog nooit kennis gemaakt met yoga of wordt het al een onderdeel in je eigen leven, iedereen is welkom. Mijn lessen zijn goed te volgen en uitdagender wanneer je daaraan toe bent. Een uurtje op de mat mag voelen als een cadeautje voor jezelf. Het belangrijkste vind ik dat je een moment van rust kan ervaren in je hoofd en dat je een reset-momentje voor je lichaam hebt. Samen met mij werken aan jouw lichaamsbewustwording, soepele spieren & gewrichten én kracht.
Ik kijk er naar uit jullie snel te ontmoeten en samen veel plezier te hebben op de mat!