Workshop Rugdragen

In een workshop rugdragen van 1,5 uur leer je kindje middels de rucksack knoop op je rug te dragen. Dit is een knooptechniek die je kunt gebruiken met een draagdoek. Eerst krijgen jullie een demonstratie van Nynke de draagconsulent. Nynke legt stap voor stap uit hoe deze knoop in zijn werk gaat. Vervolgens ga je aan het oefenen met de een pop. Je mag je eigen draagdoek meenemen, ook is het mogelijk om een draagdoek van Nynke te gebruiken. Het is de bedoeling dat je kindje mee gaat. Want dan kun je na het oefenen met de pop, met je kindje gaan oefenen. Het kan best even spannend zijn én voelen om voor het eerst je kindje op je rug te krijgen. Nynke zorgt voor support en staat dichtbij om je te voorzien van aanwijzingen en tips. Er zijn dekentjes aanwezig waar je kindje tussendoor op kan zitten of liggen. Er is ook wat speelgoed aanwezig. En voor de mama’s of papa’s is er koffie en thee inbegrepen.

Deze workshop kost €30 en wordt gegeven op: 
vrijdag 27 maart 2020 van 9:00 – 10:30.

Interesse?

Vul dan onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat mijn antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Draagdoek of draagzak huren?

  Dat kan! We hebben een groot assortiment aan draagzakken en doeken die je kunt huren. Zo kun je er bijvoorbeeld een tijdje één uitproberen voordat je over gaat tot aanschaf. Of je huurt er een voor wanneer je op vakantie gaat. Dan neemt de kinderwagen niet de halve kofferbak in beslag of juist op het drukke vliegveld. Neem contact op voor de mogelijkheden van het huren.