Nieuw jaar, nieuw yoga aanbod!

Een nieuw jaar, 2020! Ik vind het altijd een heerlijk gevoel. Al die weken en dagen die voor je liggen. In afwachting van de invulling. Aan het einde van het jaar hebben we terug gekeken. We kijken niet alleen terug, we kijken ook vooruit. Wat willen we in 2020 gaan doen, ontwikkelen en bereiken. Nu kunnen we natuurlijk al die ideeën voor ons houden en pas op het moment suprême met jullie delen of ik deel het op de eerste dag van het jaar. Dan kunnen jullie meegenieten van de voorpret.

De afgelopen jaren hebben we Sterrig laten uitgroeien tot een yogastudio. Het was mijn wens om yoga aan te kunnen bieden van jonge kinderen tot volwassenen in allemaal verschillende groepen. Nu bijna 5 jaar geleden zijn we gestart met één kinderyoga groepje en een ouder & kindyoga groep. Ondertussen hebben we al die verschillende yogagroepen in huis. Nu is het tijd om weer verder te groeien en uit te breiden in ons aanbod door bijzondere elementen toe te voegen aan de yoga.

Aerial Yoga

Nynke was meteen om de eerste keer dat ze aerial yoga deed. Op Healthy Fest kreeg ik de kans om ook kennis te maken met deze vorm van yoga. Het is inderdaad een fantastische manier om yoga te kunnen doen. Door de doek wordt je ondersteund in de verschillende yogahoudingen. De omgekeerde houdingen komen nu niet alleen meer op balans aan. Door het werken met de doek kun je met gemak op de kop hangen. Savasana in de doek geeft een heel bijzonder gevoel. Je sluit je letterlijk even af in de doek en kunt liggend in de doek heerlijk ontspannen. Dit willen we ook kunnen aanbieden in onze yogastudio. Nynke zal de docent Aerial Yoga worden. Ze gaat in maart de cursus volgen. Ieder woensdagavond zullen er dan Aerial Yoga lessen gegeven worden. In de overige yogalessen kunnen de doeken ook gebruikt worden. Zo zal Jiska het ook gaan toepassen in de kinderyoga, ouder&kind yoga en de zwangerschapsyoga. Dat zal niet wekelijks zijn, dat zullen dan thema lessen zijn. We kijken er ontzettend naar uit en tellen alvast af. Houd de social media in de gaten zodat je je direct kunt inschrijven voor de eerste les.

Wobbel Yoga

Wobbels en yoga, een hele nieuwe dimensie in een yoga les. Al lange tijd volgen we verschillende yoga docenten die dit soort lessen geven en spelen we met het idee om dit ook toe te voegen in ons aanbod binnen onze yogastudio. In het najaar van 2020 komt de wobbelyoga. Er zullen speciale themagerichte wobbel yogalessen aangeboden worden. Hier kun je dan losse lessen in afnemen. In de bestaande yogagroepen in de yogastudio zal Jiska ook de wobbels zo nu en dan in zetten. De wobbels die we zullen aanschaffen zijn ook geschikt voor volwassenen. Als de hatha yoga les klanten het aandurven kunnen ze zelfs in die lessen ingezet worden. Want ook als volwassene kun je een complete workout op de wobbel doen.

Themagerichte yogalessen voor volwassenen

We hebben het jaar afgesloten met een oud&nieuw yogales verzorgd door Laura. Dit was een succes! Deelnemers van de les gaven terug dat het fijn is om meer verdieping in de les te treffen doordat er meer ruimte en tijd in de les is om met het thema bezig te zijn. Laura zal in dit jaar een aantal van deze themalessen verzorgen. Deze themalessen duren 90 minuten en vinden plaats op de zondag.

Yoga retraite

Een dag voor jezelf om bezig te zijn met ontspanning. Alle aandacht voor jou. Er even tussen uit en kunnen opladen. Een dag waarin je bezig bent met yoga, meditatie, een wandeling en natuurlijk tot in de puntjes geregeld met betrekking tot eten en drinken. Deze dag retraite zal ook in een thema zijn.

Yoga vrijgezellenfeestje

In 2019 hadden we het allereerste yoga vrijgezellenfeestje. Een groep dames kwam in de yogastudio voor het eerst kennis maken met yoga. Je hoeft er dus geen ervaren yogi voor te zijn. We doen individuele yogahoudingen, houdingen waarin we moeten samenwerken, een moment om te ontspannen en sluiten af met een hapje en drankje. Ga jij dit jaar een vrijgezellenfeestje organiseren? We maken een yogales op maat voor jullie.

Baby Opleiding

2020 zal ook het jaar worden van de babyopleiding. De eerste opleidingsdag staat op de planning en is een besloten groep. Onze baby opleiding is echt maatwerk. We denken graag met jullie mee in hoe we het zo passend mogelijk kunnen maken. Op onze locatie of bij jullie op het werk? Ook specifieke wensen m.b.t. de ontwikkeling die de pedagogisch medewerkers willen maken kunnen we meenemen. Natuurlijk is er een basis in de opleiding die gevolgd moet worden. Neem je de babyopleiding bij ons af dan krijg je ook een consult op locatie. Die kan bijvoorbeeld ingezet worden op het dragen met draagdoeken of draagzakken. Heb je interesse voor jou kinderopvang? We komen graag langs om meer te vertellen over ons aanbod.

1 gedachte over “Nieuw jaar, nieuw yoga aanbod!”

Reacties zijn gesloten.