Het nieuwe yoga aanbod is in aantocht

Met onze eerste blog van 2020 knalden we het jaar in met ons te verwachten nieuwe yoga aanbod. Hoogste tijd voor een kleine update.

Themagerichte yogalessen

Thema Yoga Lente

Laura zal dit jaar themagerichte yogalessen verzorgen op de zondagmiddag. De eerste lessen staan nu op de planning en de thema’s worden opgedragen aan de seizoenen. Soms lijkt het een beetje uit ons systeem om met de seizoen mee te bewegen. Terwijl de natuur ons duidelijk laat zien wat we zouden kunnen doen. Zo staat de winter voor een periode van rust en naar binnen keren. Terwijl we in de lente onze energie vaak voelen bruisen. Dan is het de tijd om onze nieuwe ideeën naar buiten te brengen. In de zomer kunnen we dan ontwikkelen en in de herfst kunnen we oogsten en loslaten. Wil je dit jaar met de seizoenen meebewegen. Iedere keer wanneer een nieuw seizoen in aantocht is, geeft Laura een yogales over dit seizoen. Je kunt ze ook vinden op de fb pagina van Sterrig. Nieuwsgierig naar Laura? Ze stelt zich voor op de pagina over hatha yoga. De lessen zijn af te nemen als losse les of je kunt betalen via je strippenkaart. Opgeven kan al in Mijn Sterrig en anders via een mailtje of appje.

  • Zondag 5 april thema Lente 14:00 – 15:30
  • Zondag 21 juni thema Zomer 14:00 – 15:30
  • Zondag 4 oktober thema Herfst 14:00 – 15:30
  • Zondag 20 december thema Winter 14:00 – 15:30
  • Zondag 3 januari thema Oud&nieuw 14:00 – 15:30

Aerial Yoga

De aerial yoga doeken zijn besteld en binnen. Alleen nu staan we voor de uitdaging om de doeken te bevestigen. Het is een ware zoektocht waar de balken zijn onder ons mooie gipsplaten plafond… Het was ook even een puzzel om te bedenken wat de opstelling zou kunnen zijn. Nu hebben de opstelling bedacht en hoeven we alleen de balken nog te vinden 😉 Nynke heeft haar doek in huis al hangen en kan al wat oefenen. Haar kids zijn ook al met regelmaat in de doek te vinden. In februari gaat Nynke de opleiding doen. Begin maart zal de eerste pilot les gegeven worden. Deze is al vol. Er zullen iedere Aerial yoga les 6 plekken zijn. De lessen zullen op woensdagavond zijn en Nynke zal met regelmaat ook een les op een zaterdag geven. Ook zijn er mogelijkheden om een Aerial Yoga les te doen als vrijgezellenfeestje.

Aerial Yoga

Wobbelyoga

Misschien had je het al eens voorbij zien komen bij Speelgoed &Zo? Zij verkopen nu ook de Wobbels en hebben met regelmaat een foto van de wobbelyoga geplaatst. Deborah tipte mij dat ze Wobbels ging bestellen en toen hebben we alvast één XL Wobbel besteld. Zodat ik thuis al wat kan voorbereiden, oefenen en ontdekken hoe zo’n Wobbelyoga les in de praktijk zal zijn. De kinderen maken er dankbaar gebruik van dat er nu een Wobbel in huis is. Ondertussen speel ik met het idee om binnenkort alvast eens een eerste les te geven, alleen zal dit dan een neem je eigen wobbel mee les worden. Iemand die blij wordt van dit idee?

Wobbel Yoga