Gesloten – Vacature – mail, sales en marketing collega. – Gesloten

Inmiddels hebben we onze unicorn gevonden 🙂 en is deze vacature gesloten.

We zoeken iemand voor unicorn functie. Misschien ben jij die iemand wel! 🙂

Je bent enthousiast en hebt een makkelijke babbel. Je hebt een vlotte verhalende schrijfstijl. Je hebt een oog voor een mooi plaatje. Je weet je weg op social media en weet wat werkt en niet werkt. Er zitten nog wat lege uren in jouw agenda die graag zou vullen met werken bij Sterrig.

Dan zoeken we bij Sterrig naar jou!

Wat we zoeken:

  • Iemand die online marketing kan doen. (Je hoeft geen specialist te zijn) Hier een planning voor maakt en gericht onze diensten in de spotlight zet. Het gaat om instagramfacebook – linked-in – youtube en de podcast.
  • Iemand die kan helpen bij sales. Het telefonisch benaderen van (toekomstige) klanten.
  • Iemand die kan ondersteunen in de mail. Het beheer van ons algemene mailadres. Het eerste contact met klanten. Het versturen van standaard mail.

Wat we bieden:

  • Een fijne werkplek binnen ons gebouw. Je kunt je terugtrekken op kantoor voor wat focus tijd of juist in de koffiehoek plaatsen nemen.
  • Het gaat om 8 uur per week.
  • Uren mogen flexibel ingezet worden in de week.
  • Korting op de yogalessen en andere diensten bij Sterrig
  • Ruimte om je zelf te ontwikkelen en je eigen ideeën in de praktijk kunnen brengen
  • Markt conform salaris

Over ons

Sterrig is in de basis een Yoga studio in Wolvega. Naast de Yoga studio hebben we nog veel meer diensten die we aanbieden. Denk aan de Baby Opleiding voor KDV’s, Trainingen en Lezingen, Verhuur van ruimtes van onze locatie. Jiska is de eigenaar van Sterrig en runt haar bedrijf met de hulp van haar man Joris. We hebben diverse yoga docenten die voor ons de lessen verzorgen. Sterrig bestaat sinds 2015. Waar het ooit begon met yoga lessen in een gymzaal hebben we nu een eigen ruime locatie (275m2). Aandacht voor onze klanten en de mensen die voor ons en met ons werken vinden we heel belangrijk.

Na deze vlammende vacature tekst (dit doen we dus niet zo vaak) ben je natuurlijk enthousiast en wil je in gesprek met ons 😉 je mag je CV en motivatie sturen naar info@sterrig.nl en we nemen dan contact met je op!

1 gedachte over “Gesloten – Vacature – mail, sales en marketing collega. – Gesloten”

Reacties zijn gesloten.