Vacature – Wij zoeken vrijwilligers

Sterrig is in de basis een Yoga studio in Wolvega. Naast de Yoga studio hebben we nog veel meer diensten die we aanbieden. Denk aan de Baby Opleiding voor KDV’s, Trainingen en Lezingen, Verhuur van ruimtes van onze locatie. Jiska is de eigenaar van Sterrig en runt haar bedrijf met de hulp van haar man Joris. We hebben diverse yoga docenten die voor ons de lessen verzorgen. Sterrig bestaat sinds 2015. Waar het ooit begon met yoga lessen in een gymzaal hebben we nu een eigen ruime locatie (275m2). Aandacht voor onze klanten en de mensen die voor ons en met ons werken vinden we heel belangrijk.

Koffiehoek

Er ontstaat een koffiehoek voor in het gebouw. Het idee is dat mensen hier even een boek of een tijdschrift kunnen lezen. Een spelletje kunnen spelen. Of juist de laptop kunnen open klappen en vanuit hier kunnen werken. Een plek waar je je fijn voelt en terecht kunt voor een heerlijke mok thee of een goede kop koffie. Een rustpunt in het centrum.

Wij zien voor ons dat de koffiehoek alle doordeweekse dagen open kan zijn. Alleen is dat niet iets wat we alleen kunnen waarborgen. Daar hebben we hulp bij nodig. We zoeken vrijwilligers die hier iets in willen betekenen. Om te starten zou de woensdag een mooie dag zijn voor een vrijwilliger, andere dagen zijn in overleg zeker ook mogelijk.

Vrijwilliger bij Sterrig

Als vrijwilliger bij Sterrig liggen er de volgende taken op je te wachten:

  • Licht huishoudelijk werk.
  • De planten helpen verzorgen.
  • Eens iets lekkers bakken of maken voor bij de koffie / thee.
  • Beheer van de minibieb.
  • Schenken van koffie en thee, verwerken van de betalingen.
  • Mensen die binnenkomen verwelkomen.

Wat bieden we jou:

  • Een fijne plek om te zijn en deze taken te doen.
  • De mogelijkheid om gratis mee te doen met de yoga.

Wil je meer informatie of wil je graag op gesprek komen om te kijken of dit iets voor jou is, mail dan naar info@sterrig.nl met als onderwerp vrijwilliger en we nemen contact met je op!