Sterrig update september 2021

Er zijn wat veranderingen die we met jullie willen delen. Dan zijn jullie allemaal weer helemaal op de hoogte.

Nynke richt zich op…

Voor de corona had ik iedere twee weken werkoverleg met Nynke. Ze was mijn rechterhand, dacht mee in het bedrijf, deed mijn mail en mijn agenda, het eerste klantcontact, beheer van mijn Sterrig. Eigenlijk is deze lijst eindeloos. Toen kwam er corona. We besloten om met min mogelijk uren de belangrijkste taken van Nynke doorgang te laten vinden. Vlak voor de eerste keer dat we onze deuren moesten sluiten gaf Nynke haar eerste Aerial yogalessen. Ze vond dit direct fantastisch en begon te spelen met het idee om nog een yoga opleiding te doen. De yin yoga sprak haar ontzettend aan. Ze hakte de knoop door en dook de opleiding in. Ondertussen geeft Nynke al een aantal weken yin yoga en ze geniet hier ontzettend van. Zo kwam ter sprake dat ze zich wil gaan richten op het lesgeven als yogadocent en natuurlijk nog steeds als trainer van de Baby opleiding. Alle andere werkzaamheden gaat ze loslaten. Wij gaan op zoek naar iemand die ons daar in kan ondersteunen.

Astrid verandert van…

Astrid is vol enthousiasme vlak voordat we de deuren voor de tweede keer moesten sluiten gestart met de yogales op vrijdagavond. Haar missie was om iedere vrijdagavond een mooie overgang te maken naar het weekend voor de yogi’s. Zoals we al eerder bij Sterrig hebben gemerkt, blijft de vrijdagavond een lastige avond. Want dan hebben we vaak ook andere weekendplannen. Astrid veranderd dus van avond. Ze neemt haar hatha yogales mee naar de woensdagavond. Ook Astrid is in opleiding gegaan de afgelopen periode. Zij heeft ook haar certificaat tot yin yogadocent behaald. Dus nieuw op de woensdagavond: Hatha Yoga 19:30 – 20:30 én Yin Yoga van 20:45 – 21:45.

Een stagiaire

Aankomend jaar is er een stagiaire bij Sterrig. Berber komt één dag in de week het Sterrig team versterken. Ze volgt de opleiding Pedagogisch management, kind en educatie bij het Windesheim in Zwolle. Ze heeft geen vaste dag, we kijken per week waar ze gaat aansluiten. De opleiding die Berber doet is breed. Het gaat van ontwikkelingspsychologie naar beleid, de cijfermatige kant van een bedrijf en marketing. Wij denken dat we Berber een mooie stageplek kunnen bieden. Wie weet ontmoeten jullie haar ook aankomend jaar.

Het gebouw

Niet te geloven dat we nu al meer dan een jaar in onze nieuwe locatie zitten. Na onze klusmarathon namen we even een pauze. Toen we in december de deuren moesten sluiten voelde het ook niet als het juiste moment om verder te investeren in het gebouw. Ondertussen kriebelt het weer. We zijn het magazijn aan het opknappen. We hebben vintage meubels opgehaald uit de kringlopen in Denemarken. Daarmee hebben we de koffiehoek en de trainingsruimte ingericht. We hebben een andere verwarmingsunit en een radiator extra in de koffiehoek. Ondertussen wordt het dak geïsoleerd en worden de dakkoepels vervangen. Over een aantal weken komen er nieuwe ramen én nieuwe deuren voor in het gebouw. Binnenkort vervangen we onze behangcirkel (lekkage schade) én komt er nog behang op ons kantoor. Nu nog op zoek naar de lekkerste thee en een goede koffiemachine voor het beste bakkie. Als we dat ook hebben dan gaan we van start met de flexplekken en kun je ook in dit heerlijke gebouw komen werken.