Online Shantala Babymassage Cursus

Babymassage is een ontspannende en liefdevolle manier om je baby te leren kennen. Met het masseren van je baby kun je al vroeg beginnen. Naast ontspanning van je baby heeft massage nog vele andere voordelen. Het kan helpen bij darmkrampjes, bij onrust of veel huilen en het heeft een positief effect op het slaappatroon van je kindje.

Een massage kan voor je baby in het begin wel wennen zijn. Iedere handeling die jij doet is voor de baby een prikkel om te verwerken. Hoe vaker je het doet, des te eerder zal de baby het gevoel herkennen. Ook het hanteren van een vaste ritme en vaste handelingen helpen hierin. Tijdens een cursus babymassage kun je dit leren.

Online Babymassage

We gaan de babymassage cursus online aanbieden. De cursus stond voor april op de planning en komt nu helaas te vervallen. We hebben getwijfeld, want het mooie van de workshop is ook het contact met de andere moeders. Uitwisselen van tips en ervaringen. Nynke die iedere bijeenkomst een thema behandeld naar jullie wensen, zoals dragen of slapen of huilen.

We kregen van onze klanten terug dat ze zo’n zin hadden om er mee aan de slag te gaan. Dat snappen we ook. Want je kunt al vroeg beginnen met het masseren en het is een heel fijn moment van contact tussen ouder en kind. Als je kindje gaat kruipen en meer in beweging is kan het soms wat uitdagender zijn om de massage te geven 😉 Toch kun je ook met een dreumes de massage nog doen en zelfs met je oudere kinderen.

Preview van de online babymassage

Als je ook thuis aan de slag wilt dan zorgen wij dat de reader én de massageolie bij je thuis afgeleverd zullen worden. De video vindt je terug in Mijn Sterrig platform. In de mail zal ook een korte instructie waar je dit kan vinden in Mijn Sterrig. Met deze massage cursus leer je de hele shantala babymassage.

De kosten van een online babymassage cursus zitten op 40 euro. Wil je je aanmelden? Vul je dan even het contactformulier in.

Aanmelden

Je ontvangt van ons binnen 1 a 2 werkdagen een bevestiging, vermeld alvast in het formulier je adres gegevens waar we de reader en massageolie kunnen (laten) afleveren. Zodra het pakket onderweg is krijg je de factuur met betaallink en de inlog gegevens voor Mijn Sterrig.

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 48 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Naam

  Adres

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking