Welkom bij Sterrig, de podcast over yoga, mindfulness en ondernemen.

Jaaaaa…. Het is zo ver! Ik heb net de na de klok van 12 uur ’s middags, want die maakt veel lawaai (kerktoren), mijn allereerste podcast opgenomen. In deze aflevering zal er voor de trouwe volgers weinig nieuws zijn. Want het is een korte kennismaking met mij en Sterrig. Wel deel ik met jullie wat de eerste podcast was die ik luisterde en op de valreep is er nog een leuke Lowlands anekdote.

Het stond al ongeveer anderhalf jaar op mijn lijstje. Een eigen podcast. Het werd alleen een doorschuif taak. Altijd had ik genoeg andere belangrijke zaken. Het is maar waar je je prioriteiten legt. Een aantal weken geleden mocht ik te gast zijn in de podcast Fries en De Vries Show. Een podcast over onderwijs. In de aflevering waar ik te gast ben hebben we het over de verschillen en de overeenkomsten tussen ‘gewone’ lessen en yogalessen.

Dat was mijn eerst ervaring met het opnemen van een podcast. Direct hartstikke gezellig met Durk en Edwin. Ik raakte geïnspireerd en enthousiast. Dat was net dat laatste zetje wat ik nodig had om van start te gaan. Vandaag zat ik dan alleen achter de microfoon. Dat was toch wel even wennen. Nadat ik een aantal keer gestart was en in lachen uitgebarsten van het ongemak, kwam ik de flow van het babbelen.

In de podcast vertel ik over Yoga Girl, Rachel Brathen. Zij heeft twee podcasts:

Nog altijd twee van mijn favoriete podcasts. Ik ben zelf een fanatieke luisteraar met een grote lijst te luisteren podcast. Er komen er steeds meer bij en zo wordt mijn lijstje steeds langer. Ik luister dan ook graag op de fiets, tijdens het wandelen, in de auto en zelfs tijdens het schoonmaken. Zo houd ik het schoonmaken wel vol en ga ik zelfs soms door tot mijn podcast afgelopen is.

Luisteren jullie mee? Je kunt je abonneren op de podcast, dan weet je zeker dat je geen enkele aflevering gaat missen.