Thuis op de mat – Bestelronde 1

En dan gaan we ineens massaal thuis op de yogamat. De online lessen vliegen je om de oren. Hier kun je een live les volgen en daar één via YouTube. Ook vanuit Sterrig doen we ons best om jullie te te voorzien in lessen. Zodat jullie je wekelijkse yogamoment of (peuter)dansje niet hoeven te missen.

In één van de yogalessen voor thuis maakte ik een parcours met de materialen die ik in de yogastudio heb. Meditatiekussen, yogamatten, yogablokken, etc. Thuis je les volgen dat is één, heb je ook de materialen in huis om dat te doen? Zo kreeg ik al wat vragen, over yogamatten of meditatiekussens.

Een andere yogadocent zag ik al met een aanbod komen om haar yogi’s van materialen te voorzien. Wat een goed idee dacht ik! Het zat hier even in de pijpleiding en nu geven we het dan vorm.

Wil je thuis lessen volgen en mis je nog materialen dan bieden we de volgende opties:


Yogamat 4mm los: € 19,55

Yogamat 6mm los: € 24,50

Meditatiekussen los: € 19,95

Lavendel oogkussentjes: € 9,95

Yogablokken kurk: € 8,45


Op het moment dat we meerdere bestellingen binnen hebben, dan plaatsen wij een bestelling. Woon je in Wolvega of ongeveer in een straal van 15 km om Wolvega heen. Dan bezorgen we je pakketje bij je thuis. Natuurlijk blijven we op gepaste afstand. We zetten het pakketje naast huis en dan zwaaien we heel lief vanaf 1,5 meter. Woon je verder weg dan sturen we het naar je op.

We plaatsen de eerste bestelling dinsdag 14 april, bij voldoende bestellingen plaatsen we dinsdag 21 april ook weer een bestelling.

Wil je iets bestellen? Vul onderstaand formulier in en geef hierin aan welke kleur en hoeveel je van iets wil. We houden je dan op de hoogte omtrent je bestelling en wanneer we het denken te kunnen leveren. Je krijgt van ons een factuur met daarbij een iDeal link om te betalen.