Kom ook online yoga lessen volgen bij Sterrig

Lieve mensen,

het is even zoeken. Vast herkenbaar voor een ieder die dit leest. Zoeken met elkaar naar een nieuw ritme. Waar in ons geval het een combi is: van een werkende man + thuis onderwijs met Noor + een vrolijke peuter op zoek naar aandacht + hé ik heb ook nog een bedrijf + gaan we dan nu samen tekenen? + een huishouding + ik ben nog steeds niet helemaal fit.

Update 8-4-2020: Ik ben inmiddels al weer een tijdje beter hoor 😉  

Toch zijn we nu over de helft van de eerste week en lijken we een beetje onze draai te vinden. Alhoewel mijn werktijd er ontzettend bij in schiet. Dat is even hoe het is. We kunnen niet alles tegelijk en we doen wat we kunnen.

De yogastudio is natuurlijk dicht. Er kwamen direct wel wat vragen over kunnen we online thuis de lessen volgen. Natuurlijk wil ik dat mogelijk maken. Ik probeer per dag een les op te nemen. Met opnemen is het niet direct klaar. Daarna gaat Joris er een toonbaar filmpje van maken 😉 Daar zit soms wat vertraging in.

Naast dat het zoeken is, brengt deze tijd ook veel onzekerheden met zich mee. Zorgen, spanning, misschien wel angst. Over je gezondheid, over financiën, over gezondheid van anderen, over je werk…

Ik beken die zorgen zijn hier ook. Ze komen en ze gaan. Soms overvalt het me in gevoel en ben ik ineens even verdrietig. Veel meer zijn het mijn gedachten… De wat als gedachten. Vandaag stond ik met frisse moed op. Ik heb besloten me er aan over te geven. Want er zijn tal van situaties die ik kan bedenken op de wat als gedachten. Mijn brein is daar erg creatief mee. Toch kan ik er niks aan veranderen. Ik kan slechts meebewegen in de situatie. Ik kan doen wat er binnen mijn mogelijkheden ligt. Dat geld voor ons allemaal.

Mijn ergste scenario is natuurlijk wat als Sterrig het financieel niet red. Want als er geen klanten zijn die lessen afnemen, geplande activiteiten – trainingen en opleidingen geen doorgang kunnen vinden. Zijn er geen inkomsten. Wat als dat gebeurd, dan gebeurd dat. Hoe verdrietig ook. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat het ook dan weer goed zal komen. Op wat voor manier dan ook. Ik heb geen glazen bol, ik kan er niet in kijken. Al zou ik het kunnen, dan zou ik het niet willen. Liever beweeg ik mee met wat er nu op dit moment is.

Update: 8-4-2020: Op dit moment zijn er diverse regelingen actief zoals de TOZO en TOGS waar wij mogelijk gebruik van kunnen maken. Daarnaast hebben we hele lieve klanten die strippen doneren. Duizendmaal dank daarvoor! 

Wat is er op dit moment vanuit Sterrig?

Op dit moment ben ik bezig om lessen op te nemen. We hebben een ruim aanbod aan diverse lessen. Het kost even tijd om voor iedere groep een les op te nemen. Als iedere groep aan bod is geweest, dan komen er weer nieuwe lessen bij.

Update 8-4-2020: Er staan inmiddels al diverse complete lessen online op ons YouTube kanaal! 

Wat kunnen jullie doen voor Sterrig?

Met veel plezier online die lessen volgen natuurlijk. Dit kan via youtube. Als je je abonneert op ons kanaal dan krijg je een notificatie als er een nieuwe video is. We hebben het mogelijk gemaakt dat je voor je les kan betalen. We hebben hier een donatiepagina voor aangemaakt.

Klant bij Sterrig?

We hebben in Mijn Sterrig bijvoorbeeld donatielessen aangemaakt. Als je een online les hebt gevolgd kun je jezelf aanmelden en gaat er gewoon een strip af zodra wij de lessen verwerken.

Geen klant bij Sterrig?

Dan kun je via een betaallinkje betalen voor de les. Je kunt kiezen voor een soort les of je kunt kiezen voor een vrije keuze in het bedrag.

Heel belangrijk

Wat ik heel belangrijk vind is dat je alleen de keuze maakt om te betalen als je daar financieel de ruimte voor hebt. Want naast Sterrig zijn er velen onder ons die het financieel nu moeilijker hebben of krijgen. Heb je financieel de ruimte niet, geniet dan nog steeds alsjeblieft van ons aanbod in lessen. Heb plezier met elkaar, pak dat momentje van ontspanning of juist inspanning. Laten we hier samen sterk in zijn en samen doen wat we kunnen.

Het allerbelangrijkste is dat we hier met elkaar door heen komen.

Dan sluit ik deze blog af met de woorden van een lieve collega. Zij sloot daarmee haar mails altijd af in een tijd dat ze thuis was komen te zitten doordat ze ziek was. Helaas is ze ook overleden door deze ziekte. Toch ben ik haar woorden nooit vergeten.

Heb het goed en houd het goed.

De eerste twee nieuwe lessen die online staan zijn een ouder&kind yoga + een peuterdansles.

Peuterdans

Ouder en Kind Acro Yoga