Kindermeditaties van Sterrig een succes

Woohoo! Hij is er eindelijk. De kindermeditatie app! Gratis en beschikbaar voor iOS en Android. Download de app en ontvang met regelmaat nieuwe kindermeditaties.

Ken je de kindermeditaties van Sterrig al? In een eerdere blog schreef ik hoe het idee ontstond. Vandaag kreeg ik een reactie op de kindermeditatie ‘op de fiets’? Eerst heb je wind mee. Dan heb je wind tegen en begint het ook nog te regenen. Je baalt en er volgen allemaal negatieve gedachten. Maar hé je bent de baas over je eigen gedachten. Je kunt de switch maken naar het denken aan de warm douche. Ineens laat je je nat regenen. Wat maakt het uit!

Zojuist kreeg ik een appje. Van een mama. Haar zoon stond na het fietsen in de regen onder de warme douche. Tijdens het fietsen dachten ze terug aan de meditatie. Zonder klagen fietsten ze door de regen.

Jiska, je bent een topper. Je bent zo waardevol in ons leven. In dat van mij én in dat van mijn kinderen. Elke keer als we je zien, krijgen we automatisch een glimlach op ons gezicht. Zo, fijn weekend! <3

Toen ik begon met het schrijven van deze meditaties, dacht ik, als er ook maar één kind mee geholpen is dan ben ik blij. Ondertussen krijg ik regelmatig een berichtje van mensen dat ze zo van de meditaties genieten.

Elke avond doen mijn kinderen voor het slapen een meditatie van Sterrig! Super fijn!

Hele fijne meditatie, ik adviseer hem ouders en kinderen!

Iedere avond valt mijn dochter met jouw stem in slaap. En dan zeggen ze, ´mama, Jiska heeft zo´n lieve stem en zo´n vrolijk gezicht´

De laatste reactie is van 2 meiden die zowel de yoga video’s als de meditaties doen. Het enige wat ik dan voel is dankbaarheid en liefde. Ik ben dan zo ontzettend blij dat ik mijn eigen twijfels om kindermeditaties te gaan schrijven en inspreken opzij heb gezet. Dat ik gewoon van start ben gegaan. Dat ik nu zoveel kinderen en ook volwassenen blij kan maken met deze meditaties.

Als extra cadeautje kreeg ik laatst een mailtje dat we dat we op nummer 16 in de Apple trending podcasts staan in de categorie verhalen voor kinderen. We waren 8 plekken gestegen.

Ben je nu na al het lezen nieuwsgierig geworden waar je ze kunt vinden? O.a. op youtube en op spotify.

En nu, nu ga ik met een heel trots en voldaan gevoel genieten van al die complimenten die binnen komen. Ik ga vieren dat dit idee wat ontstond, wat ik heb uitgewerkt en gepubliceerd, een succes is geworden.