Workshop in een tasje, krijten voor kids

De eerste workshop in een tasje via zoom was een succes! Het was super leuk om met elkaar aan de slag te zijn. Om in contact te zijn. Om te laten zien wat we gemaakt hadden. Deze workshop was voor de jongere kids tot ongeveer de middenbouw op de basisschool. De workshop bestaat uit vier tekenopdrachten met speciale krijtjes. De crayon rocks. Krijtes in de vorm van een steentje. De vorm nodigt direct uit tot de pengreep. Ze geven super makkelijk mooie heldere kleuren af.

De opdrachten nodigen uit tot verschillende technieken en ideeën waar de kinderen thuis natuurlijk nog vaker mee aan de slag kunnen.

Iedere keer legde ik één van de opdrachten uit, de kinderen konden via beeld bij mij op de tafel kijken en tegelijk ook nog mijn gezicht zien. Zo konden ze ook live zien wat ik bedoelde. Dit werkte super goed. Daarna gingen ze zelf aan de slag en lieten ze trots iedere keer in de camera zien wat ze gemaakt hadden.

Niet iedereen kon live aanwezig zijn. Wat direct weer zorgde voor het volgende idee. We hebben bij deze workshop in een tasje nu een video opgenomen. In de video leg ik alle opdrachten ook één voor één uit. De kinderen kunnen mij dan op pauze zetten en daarna de opdracht gaan doen. Zo kun je nu deze workshop in een tasje voor thuis bestellen of cadeau doen. Je kunt dan natuurlijk zelf kiezen wanneer je de workshop doet. De workshop is met gemak over de post te versturen.

Lijkt het jou ook leuk, laat het ons dan gerust weten dan zorgen we dat de workshop naar je toekomt.

Workshop in een tasje kost 12,50 euro per stuk. Bestel je er 5 tegelijk dan hoef je maar voor 4 tasjes te betalen! (excl. verzendkosten.)

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam*

  Achternaam

  E-mailadres*

  Telefoonnummer

  Adres*

  Eventuele vraag / opmerking