Wat doen we digitaal voor kids in de maand februari?

Live op YouTube in de maand februari

De aankomende weken zullen we elke woensdag en donderdag een live les verzorgen. Op de woensdagmiddag is er kinderyoga om 15:00. Op de donderdagochtend is er peuterdans om 9:30. Alle lessen staan al op de planning als livestreams bij YouTube. Je kunt het natuurlijk in je agenda zetten of je kunt het als herinnering instellen op YouTube zelf. Kun je niet op de tijden die wij bedacht hebben? Niet getreurd, want de lessen blijven sowieso staan op YouTube. Als live les, maar meestal maken we ook nog een losse editie, zodat je niet de wachtmuziek hoeft te kijken 😉

Is er iets wat jij graag op YouTube wil zien? Of waar je graag nieuwe filmpjes van wilt? Laat het ons gerust weten. Alle ideeën zijn welkom.

Dansen met een danscadeautje.

We gaan via een zoom sessie met elkaar dansen. Niet zomaar dansen. Want dit keer krijg je een danscadeautje thuis. Die pak je natuurlijk eerst uit. Daarin zitten spulletjes die we gebruiken bij het dansen. Wil jij ook een danscadeautje thuis? Het cadeautje kost 12,50 euro excl de verzendkosten. Een enveloppen met kleine attributen die we gaan gebruiken tijdens het dansen. De dansles duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt uiterlijk tot vrijdagmiddag 19 februari 15:00 bestellen.

Woensdag 24 februari om 10:00

Krijten met Jiska! Een workshop in een tasje via zoom.

Een tijd terug heb ik een workshop in een tasje ontwikkeld met super leuke krijtjes. De crayon rocks. Krijtjes in de vorm van een steentje. Zo pak je ze direct beet in pengreep. Ze zijn van soja gemaakt en geven heel goed kleur af. Je krijgt een tasje met 5 krijtjes erin thuis. Er zitten ook verschillende papiersoorten in voor 4 tekenopdrachtjes die we gaan doen. Via een live zoom verbinding gaan we de opdrachtjes doen. Ik kan het dan voor doen. We kunnen het ook aan elkaar laten zien. We sturen je het tasje toe via de post. De kosten zijn 15 euro excl de verzendkosten. Dan heb je het tasje met de materialen en de workshop via zoom met Jiska. Je kunt uiterlijk tot vrijdagmiddag 19 februari 15:00 bestellen.

Woensdag 24 februari om 13:00

Voor de grote mensen 😉

We geven op dinsdag, donderdag en vrijdag avond live zoom yoga lessen die je vanuit huis kan volgen. Wil je een keer een les meedoen? Een proefles is 5 euro en geheel vrijblijvend!

Aanmelden voor dansen of workshop

    LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

    Je naam (verplicht)

    Je emailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht