Dubbel feest!

Ik weet het nog als de dag van gister. De inschrijving bij de kvk. Daarna plofte ik op een terras, samen met Joris. Dit memorabele moment hebben we samen gedeeld. Op het terras bestelden we een glas bubbels en gingen we online. De website, facebook, linked-in, plop de lucht in. Kriebels in mijn buik. Het avontuur ging beginnen.

Het eerste jaar kon ik mijn werkuren nog niet echt vullen. Ik zat regelmatig een paar uur te tekenen. Had ook vaker de tijd om eens een blog te schrijven 😉 Of op de F5 knop te drukken om te kijken of ik al interessante mail had. Ik werkte deels vanuit huis en voor de beweeglessen huurde ik een gymzaal.

We zijn ondertussen 4 jaar later. Als ik wil zou ik wel 60 uur per week kunnen werken. Dat is nooit mijn ambitie geweest. Wel heeft de groei van Sterrig me afgelopen jaar ingehaald. Ik kon het niet meer bijbenen. Dit drukte vooral op de communicatie kanalen, mail – app – telefonisch was ik minder goed te bereiken. Al mijn uren gingen op aan voorbereiden van mijn diensten, draaien van mijn diensten, ontwikkeling en een stuk marketing.

Met regelmaat verzoop ik in mijn mailbox. Dan werkte ik een stuk bij en verstuurde ik mailtjes. Kwamen er natuurlijk ook weer een heleboel terug.

Ongeveer een jaar geleden besloot ik daarom om een stuk uit handen te geven. Nynke pakte dit met enthousiasme aan. Het was nog even zoeken. Drie jaar lang regelde ik alles zelf, ik wilde dolgraag van alles uit handen geven. Ik wist alleen nog niet precies hoe.

Langzamerhand werden Nynke en ik een geoliede machine. We draaiden op volle toeren. Nynke is sterk in organisatie, structuren, planning, mail vlot beantwoorden 😉 Eigenlijk zijn we yin en yang. Perfect!

Dit jaar nam ik een besluit waarvan ik de afgelopen jaren altijd heb gezegd het niet te zullen doen. Want ik vind dat een beetje spannend. Toch staan we op dat punt en voelt het ook goed. Nynke heeft vandaag haar contract getekend.

Voor heen werkten we samen als zzp’ers. Nu is ze officieel mijn collega. Nynke is in dienst bij Sterrig. Ze is op 1 mei gestart. Je zult vanaf nu dan ook vaker Nynke haar naam onder de mail zien staan. Naast de mail en mijn agenda beheer, gaan we ook werkoverleg doen. Brainstormen over de toekomst en focus bepalen. Nynke blijft ook de baby diensten doen. De draagconsulten, de babymassage cursus, baby pret en de baby opleiding. Die laatste is in de afrondende fase qua ontwikkeling.

Sterrig bestaat deze week 4 jaar én ik heb een collega. Ik ben dankbaar, blij en trots.

1 gedachte over “Dubbel feest!”

Reacties zijn gesloten.