Netwerkdag voor ondernemers

Sterrig organiseert in samenwerking met Samen Sterk Zorg de netwerkdag voor ondernemers.

De netwerkdag is een dag waarin je als ondernemer de wereld van het netwerken in duikt. Het is een afwisselende dag met workshops en natuurlijk ruimte om met andere ondernemers te netwerken.

Netwerken vind ik zo’n woord wat gelijk weerstand kan opleveren of een gevoel van spanning. Het kan toch best een drempel zijn om een vreemd iemand aan te spreken over je bedrijf én wat zeg je dan precies?

Workshops boordevol tips en inspiratie

Ochtendprogramma

Het ochtend programma bestaat uit 2 workshops. Een workshop pitchen én een workshop netwerken. Tijdens de workshop pitchen leer je twee verschillende manieren om een pitch te maken. Het resultaat gaat van deze workshop wordt een standaard pitch waar je op kunt variëren. ’s Middags zul je de pitch voor de camera doen. Deze video kun je gebruiken voor je website of voor social media. De workshop over netwerken geeft een frisse blik op het netwerken. Na deze workshop heb je tal van ideeën om mee aan de slag te gaan én een andere kijk op netwerken. Tijdens deze workshop krijg je een netwerkopdracht. Wie weet lukt het jou om hem voor het einde van de dag te voltooien. Dat is de uitdaging 😉

Middagprogramma

In de middag zullen de video’s opgenomen worden. Er is ruimte om nog even de puntjes op de i te zetten bij jouw pitch. Terwijl de videao’s opgenomen worden gaat de groep aan de slag met een visionboard. Hierin zal duidelijk worden wat de focus voor je bedrijf is, welke doelen heb je, waar wil je naar toe, welke dromen en wensen etc. Er is ook ruimte om met de andere ondernemers of de trainer te sparren over waar jij op dit moment tegen aan loopt in je bedrijf, wat je wilt ontwikkelen etc. Aan het einde van de dag presenteren we de visionboards.

We sluiten de dag af met een hapje en een drankje. Samen terug kijken of juist vooruit kijken. Wie weet kun je de netwerkopdracht nog afronden?

Kosten

De kosten voor deze dag zijn €85. Wat krijg je er voor?

  • Koffie, thee, water de hele dag.
  • Lunch
  • Hapje en een drankje om de dag af te sluiten.
  • Een goodiebag
  • Jouw pitch op video (wordt later toegestuurd).
    Kennis, inspiratie en nieuwe mensen in je netwerk.
Wanneer en waar

De netwerkdag is op 17 april en 15 september in de Sterrig studio in Sonnega (vlakbij Wolvega). Inloop tussen 9:00 en 9:30. Rond 17:00 starten we de borrel. Aanmelden kan via het contact formulier of via info@sterrig.nl

Samen Sterk Zorg

Binnen SSZ hebben we deze dag nu 5x eerder georganiseerd. SSZ is een ondernemersplatform voor mensen in de zorg. Een breed spectrum aan zorg ondernemers. Van yogadocent tot diverse soorten coaches en pedagogen. Nieuwsgierig naar een eerder netwerkdag? Dan kun je een terug blik lezen op de netwerkdag van 5 april in Emmen.

Een reactie van een deelnemer op 5 april

Afgelopen 5 april heeft Jiska 2 workshops (het geven van een pitch en wat netwerken inhoudt) verzorgd tijdens de netwerkdag van Samen Sterk Zorg. Dit heeft ze op een manier gedaan, die ik zelf nog niet eerder heb gezien bij iemand. Ze gaf direct al bij het begin aan, hoe ze is en hoe ze werkt. Hierdoor merkte ik aan mezelf dat ik echt mezelf kon zijn. Een warm en lief mens is Jiska, die weet waar ze over praat.

Programma