Zomer 2019 wij rijden de Elfstedentocht

De zomer 2018

In de zomer van 2018 ontstond er een spontaan idee om met de Sterrig kever de Elfstedentocht te gaan rijden. We vertrokken ’s ochtends in alle vroegte. Zwommen in verschillende meren en in de waddenzee. Want het was super warm. Raampjes open en zoveel mogelijk over de kleine weggetjes rijden. De steden in om te zoeken naar de fonteinen. De eerste dag deden we 6 steden aan. Harlingen was het eindpunt van dag 1. We gingen als gezin uit eten en Joris nam Mees mee naar huis. Noor en ik keken naar de bloedmaan en vielen daardoor veel te laat in slaap. De volgende dag gingen we nog 5 steden bij langs. Wat een avontuur. Nu vroeg Noor me laatst, mam gaan we hem weer rijden? Wat gaan we rijden? De Elfstedentocht in de zomer?

De zomer 2019

Ja! We gaan nog een keer! We hebben zoveel plezier gemaakt in twee dagen dat we dit jaar wat langer gaan. We spreiden het plezier uit. Dit jaar maken we er de Sterrig Elfstedentocht van. We gaan wederom alle elf steden aan. Zullen stempels halen en fonteinen zoeken. Alleen dit jaar is er meer. Want als je wilt komen we naar je toe! Overal? Nee, het is wel handig dat je een beetje op de route van de Elfstedentocht zit.

De Sterrig Elfstedentocht

We pakken de kever in en we nemen mee:

  • Peuter & kleuterdans
  • Yoga ( ouder&kind yoga of kinderyoga of yoga voor volwassenen)
  • Workshop in een tasje – de workshop handletteren of brushpen letteren
  • Creatieve kinderworkshop

Wil je een van deze diensten in de zomervakantie bij jouw op de camping, in theehuis, in een restaurant, vakantiepark, andere leuke en fijne locaties? Dat kan dus! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Team Sterrig zoekt een slaapplek

We zullen onderweg ook op zoek zijn naar een paar slaapplekken. Lijkt het je gezellig dat we juist bij jou komen slapen? Ook dat horen we graag šŸ™‚

Filmpjes en socialmedia

Deze hele tour zullen we verschillende filmpjes maken. We gaan yoga filmpjes opnemen voor ons youtube kanaal. We zullen ook alle dagen verslag uitbrengen van de verschillende plekken waar we komen. We gaan er blogs over schrijven, vlogs over maken en natuurlijk foto’s posten op socialmedia. Komen we bij je langs, dan nemen we je daar natuurlijk ook in mee.