Sterrig zoekt een yogadocent voor volwassenen

Niet zomaar een yogadocent. Een yogadocent met de Sterrig spirit. Dat zit in sfeer, in aandacht en natuurlijk in jou als persoon. We zoeken iemand die enthousiast, sprankelend, flexibel en pro-actief is. Die staat voor aandacht. Aandacht voor ieder individu in de lessen die je geeft. Zodat een ieder zich gezien en gehoord voelt.

Er zijn twee yogagroepen die vanaf september een nieuwe docent nodig hebben:

Dinsdag 19:15 – 20:15 Yoga – Sterrig studio in Sonnega

Dinsdag 20:30-21:30 Yoga – Sterrig studio in Sonnega

De hatha yoga voor volwassenen is een actieve les. Een les die gaat van actief naar ontspanning. Het gevoel dat je lichaam lekker gewerkt heeft in de houdingen en het tot rust komen in savasana. Het afwisselen van een flow met het technisch bezig zijn in een houding. Ruimte voor een praatje tijdens de thee ter afsluiting van de les. Dit is hoe de lessen op dit moment aangeboden worden. Je hoeft niet een hatha yoga docent te zijn om te reageren. Ook een andere yogastijl is welkom.

Het is mogelijk om een samenwerking te starten op basis van opdrachtgever en opdrachtnemer constructie (voor zzp’ers) er is ook een mogelijkheid om in een loondienst te komen.

Ben je enthousiast? Stuur dan een sollicitatie naar info@sterrig.nl Het hoeft geen officiële brief te zijn. Je mag je ook creatief uitleven op je sollicitatie. Wil je meer weten over Sterrig? Dan kun je kijken op de website, op onze facebookpagina, youtube of ons instagramaccount.