Een supper geslaagd Sterrig yoga uitje

Sterrig yogi’s

Natuurlijk zien we elkaar regelmatig in de Sterrig studio. Sommige van jullie treffen we iedere week op de mat tijdens de hatha yoga. Voor of na de les spreken we elkaar dan kort. Voornamelijk doen we yoga met elkaar in dezelfde ruimte.

In 2016 hadden we voor het eerst een yoga uitje. Het gaf me een beetje het schoolreis gevoel. Met elkaar op pad. We bezochten de theatervoorstelling Chakra’s en Chardonnay. Hilarisch. Wat me vooral ook bij bleef is hoe leuk het is om elkaar ook een keer te ontmoeten in een andere setting.

Manon Lemkes van Yin Yoga Sound, gaf voorafgaand aan deze voorstelling een korte yogales. Ik leerde Manon kennen via FB. Een yogadocent uit de omgeving. We tipten elkaar zo nu en dan op iets of vroegen elkaar eens om hulp. Als een aantal jaar zag ik de SUP yoga voorbij komen. Iedere keer wel de intentie om te gaan. Verder kwam ik niet. Dit jaar ontmoetten Manon en ik elkaar voor het eerst in levende lijve.

Een Sterrig yoga uitje

We gingen met een aantal Sterrig yogi’s en (oud) docenten naar de SUP Yoga. Een Yin yoga les van Manon, sup instructies van Arjan Berger (Weerribben SUP) en daarna het water op om te suppen en yoga te doen.

Het was een heerlijke ochtend. Een fijne les van Manon. Leuk om weer eens bij een ander in de les deel te nemen. Tijdens het suppen genoten van goede gesprekken, grappige momenten en wat uitdagende wiebelende yogamomenten op de supplank.

Op naar het volgende yoga uitje met elkaar. Iemand al een idee? Tip me gerust hoor, ik ga graag weer met jullie op pad 🙂