Baby Diensten

 

Sterrig heeft een baby specialist in huis. Nynke Tjeerdsma ontdekte als verpleegkundige op het consultatiebureau haar passie in het werken met baby’s. Sindsdien is heeft ze vele cursussen, trainingen en opleidingen gedaan om zich te specialiseren. Zo is ze babyconsulent, baby massage docent, draagconsulent, trainer Dunstan Baby taal en baby yoga docent. Nu is ze al jaren actief in de praktijk met deze diensten en zijn velen die ze als baby heeft leren kennen ondertussen schoolkinderen.

Draagconsulten

Als draagconsulent kan Nynke bij jullie thuis komen, zelfs al in de kraamweek. Ook is het evt mogelijk om als zwangere een draagconsult af te nemen. Nynke leert je knopen met een draagdoek of je kunt juist allemaal verschillende draagzakken passen. Voor de draagzak zijn er ook weer tips. Is je baby een half jaar en kan hij stevig zitten, kun je leren hoe je je kindje op de rug kan dragen. Wil je met een groepje vriendinnen tegelijk? Dan wordt het een draagworkshop. Dit kan bij iemand thuis of in de Sterrig studio. Ook is een consult voor op de kinderopvang mogelijk.

Baby Massage

Dit is de shantala baby massage cursus. Je leert in 3 lessen de gehele massage. Deze cursus wordt gegeven in de Sterrig studio in een groepje of je kunt online thuis aan de slag. In de studio is er natuurlijk ook ruimte voor koffie of thee momentje voor en na de les. Als ouder van een baby is er altijd genoeg om samen over te praten. Ook behandeld Nynke iedere keer een thema naar wens, zoals onrustige slapers, ritme in je dag of dragen. Bij de cursus in zit een reader en een flesje massage olie. Kies je er voor om de lessen te volgens vanuit je eigen woonkamer, dan zorgen we dat je de materialen thuis krijgt.

Baby Pret

De baby pret lessen worden in principe online aangeboden. Je krijgt dan 3 hele lessen waar je thuis mee aan de slag kunt. Ze bestaan uit bewegingsoefeningen die je met de baby kunt doen, spelletjes, liedjes en massages op de kleding. Ben je met een groepje, bijv van de zwangerschapsyoga of vriendinnen? Dan kun je met elkaar ook een losse les of meerdere lessen in de studio volgen. We werken dan op maat.

Baby Opleiding

Voor medewerkers in de kinderopvang bieden we de baby opleiding aan. Deze opleiding voldoet aan de eisen voor de wet IKK. In deze opleiding hebben we alle kennis van Nynke samengevoegd tot één geheel. Je gaat o.a. met de bovenstaande onderwerpen aan de slag, daarnaast zijn er ook nog de babygebaren, de Dunstan Babytaal en nog tal van andere interessante onderwerpen. Hier kun je meer informatie vinden over de opleiding.