Sterrig zoekt een yogadocent voor volwassenen

Niet zomaar een yogadocent. Een yogadocent met de Sterrig spirit. Dat zit in sfeer, in aandacht en natuurlijk in jou als persoon. We zoeken iemand die enthousiast, sprankelend, flexibel en pro-actief is. Die staat voor aandacht. Aandacht voor ieder individu in de lessen die je geeft. Zodat een ieder zich gezien en gehoord voelt.

Er is op dit moment nog geen keuze gemaakt wanneer in de week we de les gaan aanbieden. Zowel niet het dagdeel als de dag van de week. We houden hier in onze opties nog open. Hetzelfde geld voor de yogastijl. Er zijn op dit moment al twee hatha yogalessen voor volwassenen. Het mag een andere yogastijl zijn, maar ook dezelfde yogastijl sluiten we niet uit. Wat belangrijker voor ons is, is of je goed bij het bedrijf en in het team past.

Het is mogelijk om een samenwerking te starten op basis van opdrachtgever en opdrachtnemer constructie (voor zzp’ers) er is ook een mogelijkheid om in een loondienst te komen.

Ben je enthousiast? Stuur dan een sollicitatie naar info@sterrig.nl Het hoeft geen officiƫle brief te zijn. Je mag je ook creatief uitleven op je sollicitatie. Wil je meer weten over Sterrig? Dan kun je kijken op de website, op onze facebookpagina, youtube of ons instagramaccount.