Lichtjeswandeling in Wolvega

Allemaal hebben we in ons leven wel periodes waarin we wel een extra lichtje van aandacht kunnen gebruiken. Omdat je je eenzaam voelt, omdat je een moeilijke tijd hebt, omdat je veel zorgen hebt of… Dan kan zo’n extra lichtje in een potje gemaakt met liefde een baken zijn in je woonkamer om naar toe te kijken. Iedere keer dat je het kaarsje dan ziet zul je weer even warm worden bij de gedachte dat dit lichtje naar jou is gebracht vanuit liefde.

Wereldlichtjesdag

Voor Wereldlichtjesdag hebben de kinderen allemaal vrolijk gekleurde potjes gemaakt waarin wij een kaarsje hebben aangestoken. Nu willen wij deze mooie potjes met een lichtje er in natuurlijk graag bij de mensen bezorgen die dat kunnen gebruiken.

De lichtjeswandeling

Op zaterdag 19 december zullen we een lichtjeswandeling doen. Deze lichtjeswandeling zal alleen in Wolvega zijn. De bedoeling is dat kinderen eerst komen helpen om ieder potje van een kaarsje en een kaartje te voorzien. We zullen de kinderen in groepjes verdelen en per groepje zal er een volwassene gekoppeld zijn. Mensen die een lichtje kunnen gebruiken zijn van te voren opgegeven. We delen dit dan zo in dat er kleine wandelingen ontstaan. Kinderen mogen zelf ook versierd met lampjes komen. Ze gaan dan de wandeling doen en de lichtjes bij de mensen bezorgen. De wandeling zal van 16:00 – 17:30.

Bij het bezorgen van het lichtje belt een van de kinderen aan. Het lichtje wordt bij de deur gezet. Daarna lopen de kinderen terug naar de stoep. Dit lichtje is speciaal voor jou!

Wie wil jij een lichtje brengen?

Je kunt hier iemand opgeven. Iemand die wel een lichtje kan gebruiken. Een lichtje van aandacht en liefde. Opgave kan via dit formulier: https://forms.gle/k2CuipCrGJbXaTzE7

Opgeven voor de lichtjeswandeling

Kinderen zullen in kleine groepjes met één volwassene gaan wandelen. Of twee volwassenen maar dan zijn die uit één huishouden. Zodat we het ivm de coronaregels zo gemakkelijk mogelijk kunnen houden. Je kunt via de mail: info@sterrig.nl jouw kinderen voor deze wandeling opgeven. Wil je zelf mee wandelen? Laat dit ons dan weten. Afhankelijk van het aantal aanmelding voor de mensen die een lichtje kunnen gebruiken delen we vervolgens de groepjes in en zullen we ontdekken hoeveel volwassen begeleiders we nodig hebben.

1 gedachte over “Lichtjeswandeling in Wolvega”

Reacties zijn gesloten.