Gratis creatief coaching traject met Berber

Berber loopt stage bij Sterrig en moet voor school een creatief coaching traject uitvoeren. Lees hieronder wat het traject inhoudt en wat de voorwaarden zijn. 

Het kan iedereen overkomen, even niet lekker in je vel zitten en niet weten hoe dat kan. Dit kan ook bij kinderen gebeuren. Vanuit Sterrig bieden wij een gratis creatieve coaching traject aan voor een kind met een vaardigheid die nog geleerd kan worden. Ik ga samen met het kind in gesprek en vanuit hier gaan we kijken naar een oplossing. Ik maak hierbij gebruik van creatieve werkvormen (denk hierbij aan tekenen, knutselen en spelletjes). Tijdens het traject word ik begeleid door Jiska.

Het is een positief coaching traject waarbij je niet kijk naar wat de oorzaak is van het probleem, maar naar een oplossing. Ik ben op zoek naar een kind tussen de 4-10 jaar die begeleid wil worden in iets waar hij of zij tegen aanloopt. In het eerste gesprek ga ik samen met het kind kijken waarin ik hem of haar in kan begeleiden. Alle stappen die we gaan zetten om het doel te bereiken worden teruggekoppeld aan de ouders. Het zijn wekelijkse contactmomenten van ongeveer 5 tot 10 keer. Vanuit school ga ik te werk met de methode kids’ skills. Hierin staan 15 stappen die ik samen met het kind ga zetten om ons doel te bereiken.

Enkele problemen die bij een kind kunnen voorkomen

 • Een kort lontje
 • Faalangst
 • Angst
 • Slaap problemen
 • Niet kunnen samenspelen
 • Niet sterk in zijn/haar schoenen staan

Kun jij jezelf of iemand anders hierin herkennen neem dan gerust contact met mij op via info@sterrig.nl

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht