Yoga studio Sterrig breidt uit met Sterrig Opleidingen

Doordat de Sterrig locatie in het centrum van Wolvega veel mogelijkheden biedt, er goede samenwerkingen zijn en het Sterrig team haar kennis en expertise wil delen is er een nieuw onderdeel gecreëerd: Sterrig Opleidingen. Het team wordt onder andere gevormd door yogadocenten, een pedagoog, een verpleegkundige en een babyconsulent.

De opleidingen en trainingen die worden aangeboden zijn uniek in de regio en, waar nodig, goedgekeurd door de juiste instanties. Zo kan je je op dit moment inschrijven voor ‘docentenopleiding zwangerschapsyoga’, ‘arial yin & facia relax’ en ‘werken met baby’s in de kinderopvang’. Wolvega blijkt een perfecte plek te zijn om de opleidingen landelijk aan te bieden. De ligging tussen het noorden van het land en de rest van Nederland, blijkt goed te werken.

Eigenaresse Jiska Hartsuiker – Clevering: “Sterrig opleidingen staat voor kwaliteit. Hierbij is aandacht voor het individu, groepsdynamica en maatwerk belangrijk. Of het nu gaat om een wens van een student of een aantal eisen vanuit een management: de docenten denken met je mee, voegen toe en passen aan. Een opleiding is een investering in jezelf en moet een plezier zijn om te volgen. Het Sterrig team vindt niet alleen de inhoud belangrijk, maar ook de details om een opleiding heen. We besteden als team dan ook graag aandacht aan sfeer, ruimte, details en dagindeling. Denk dan bijvoorbeeld aan een prettig interieur of een fijne lunch die door een lokale ondernemer is verzorgd. Je prettig voelen is belangrijk als je goed wilt kunnen leren en ontwikkelen.”

Door de kennis vanuit het team en nieuwe samenwerkingen verwacht het Sterrig team nog meer eigen opleidingen te ontwikkelen. Zo wordt er op dit moment onder andere gewerkt aan opleiding over het kinderbrein.

Voor meer informatie kan je kijken op www.sterrigopleidingen.nl en ook op Instagram en Facebook is Sterrig Opleidingen te vinden.