Vacature kinderdocent

“Het belangrijkste is dat het kind de ruimte voelt om helemaal zichzelf te mogen zijn en dat plezier voorop staat.”
Wat zoeken we? 

We zijn op zoek naar een kinderdocent! Je hoeft nog niet de juiste opleiding te hebben, maar we zijn wel op zoek naar de juiste persoon. Want met kinderen werken, is kinderen vormen en dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee!

Eigenaresse en docent Jiska Hartsuiker – Clevering legt uit wat we precies zoeken!

 

Informatiebijeenkomst – maandag 31 oktober van 09.30 tot 11.00

Tijdens deze bijeenkomst (met thee, koffie en wat lekkers) leren we elkaar kennen. Sterrig jou en jij Sterrig! We vertellen je wat we precies zoeken en natuurlijk kan jij je vragen stellen. Tijdens deze ochtend mag je een formulier invullen met je gegevens en wat vragen over onder andere motivatie. Je hoeft niet perse kinderdans/yoga-docent te zijn, maar je moet wel bereid zijn om tijd te investeren in jezelf. Want dan word je door Jiska opgeleid. Een VOG is een must. Zowel loondienst als zzp is mogelijk.

Wees welkom! Twijfel je? Kom toch langs; kennis maken kan altijd! Mocht deze datum niet in jouw agenda passen, maar je wil wel meer weten? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons.

Je vindt Sterrig aan de Steenwijkerweg 1, in Wolvega. Sterrig is zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. De auto is vlakbij te parkeren en het station is op enkele minuten loopafstand.

Hoe verder?

Is de klik er en de interesse in elkaar wederzijds? Dan zal er na deze kennismakingsochtend een eerste gesprek worden gepland. Gaan we dan met elkaar door? Dan komt er een tweede gesprek om de praktische zaken met elkaar te regelen. Tijdens de inwerkperiode loopt je eerst met Jiska mee en daarna Jiska met jou. Na de inwerkperiode geef je je lessen zelfstandig. 

    LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

    Je naam (verplicht)

    Je emailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht