Sterrig zoekt een yogadocent!

Niet zomaar een yogadocent. Een yogadocent met de Sterrig spirit. Dat zit in sfeer, in aandacht en natuurlijk in jou als persoon. We zoeken iemand die enthousiast, sprankelend, flexibel en pro-actief is. Die staat voor aandacht. Aandacht voor ieder individu in de lessen die je geeft. Zodat een ieder zich gezien en gehoord voelt.

We zoeken het liefst een allround yogadocent. Kinderyoga – tieneryoga – ouder&kindyoga en yoga voor volwassenen. Mocht je niet allround yogadocent zijn en wel heel enthousiast over Sterrig en deze vacature, mag je natuurlijk wel reageren. Mogelijk vinden we een goede docent voor de volwassengroep en een goede docent voor de kindergroepen. Onze voorkeur gaat uit naar een ZZP’er. Geen ZZP’er en wel enthousiast, reageer gerust.

Er zijn twee yogagroepen die vanaf januari een nieuwe docent nodig hebben:

Dinsdag 19:30 – 20:30 Hatha yoga – Sterrig studio in Sonnega

Woensdag 14:15-15:30 kinderyoga 6-8 jaar – Mrg. Scholtenschool in Wolvega

De hatha yoga voor volwassenen is een actieve les. Een les die gaat van actief naar ontspanning. Het gevoel dat je lichaam lekker gewerkt heeft in de houdingen en het tot rust komen in savasana. Het afwisselen van een flow met het technisch bezig zijn in een houding. Ruimte voor een praatje tijdens de thee ter afsluiting van de les.

Bij de kinderyoga lessen bij Sterrig vinden we het allerbelangrijkste dat er ruimte is voor ieder kind om zichzelf te zijn. Aandacht voor wie je bent en wat je nodig hebt. Spelenderwijs ontdekken en leren over yoga. Lekker in beweging zijn, even creatief bezig, werken met yogakaarten, een moment van ontspanning.

Naast deze bestaande groepen willen we graag uitbreiden met

  • een tieneryogagroep op woensdagmiddag 15:30 – 16:30
  • evt een tweede groep voor volwassenen op dinsdagavond.
  • Mogelijkheden om ouder&kindyogalessen in te plannen.

Ben je enthousiast? Stuur dan een sollicitatie naar info@sterrig.nl Het hoeft geen officiële brief te zijn. Je mag je ook creatief uitleven op je sollicitatie. Wil je meer weten over Sterrig? Dan kun je kijken op de website, op onze facebookpagina, youtube of ons instagramaccount.