Sterrig 3 jaar, hiep hiep hoera! De stickeractie.

Sterrig bestaat 3 jaar en om dat te vieren hebben we een stickeractie bedacht. Zoek de Sterrig sticker! De Sterrig stickers zijn in en rondom het centrum te vinden. Hebben jullie al iets gespot? Ze hangen er nu een week. Of hebben jullie tips nodig? Het zijn plekken waar ik vaak te vinden ben. Dat kan ik alvast als tip meegeven. En zo ben ik ook getipt dat ik eigenlijk twee belangrijke plekken ben vergeten. Die gaan nog geplakt worden.

Hoe kun je mee doen?

Je zoekt een sticker en maakt een foto van jou en de sticker. Hoe meer stickers je vindt, des te groter jou  kans op een grote prijs. Je kunt een collage maken van meerdere foto’s of iedere foto apart delen. Dit delen kun je via FB of via instagram doen. Vergeet dan niet Sterrig er in te taggen zodat ik zie dat je mee doet. Op instgram kun je ook nog #sterrig gebruiken. Mocht je nu geen gebruik maken van deze social media, dan mag je een mail sturen met je foto(s) naar info@sterrig.nl

Wat kun je winnen?

Zoals beloofd zou ik de prijzen nog bekend maken.

  • Een privé workshop voor maximaal 2 deelnemers of een workshop van een uur voor op de kinderopvang/ BSO/ peuterspeelzaal/ basisschool.
  • Een massage met essentiële oliën. Dit is een hoofd – buik – voetreflexmassage.
  • Een privé yogales van 1 uur. Kan één op één, maar mag ook met een groepje vriendinnen. Mag voor volwassen of voor kinderen of voor ouders&kinderen of voor baby’s.
  • Een HandletterBag boordevol leuke spulletjes om te gebruiken voor het handletteren.
  • Drie keer een setje met kaarten met een illustratie van Jiska.
  • 33,3% korting op je strippenkaart ( de 3 voor 3 jaar, 3 keer 😉 )
  • Een Sterrig Tshirt.

Volgens mij zijn dit 9 sprankelende Sterrig prijzen <3 Ik ben benieuwd!