Mooie dingen gebeuren ineens

Mooie-dingen-gebeuren-ineens-web

Mei 2015

Sterrig is net ingeschreven. Ik ben begonnen! En waar zal ik nu eens beginnen? Ik kan me die eerste weken, die eerste maanden nog goed herinneren. Vooral het harde werken in combinatie met nog weinig in contact zijn met klanten. Terwijl ik op kantoor bezig was met ontwikkelen. Ontwikkelen van materialen, lesplannen, workshops, inschrijfformulieren, website teksten, etc. Had ik met regelmaat zo’n kriebel in mijn buik. Zo’n gevoel van… Er gaat iets moois gebeuren en ik weet nog niet precies wat. Soms had ik dan mijmertijd. Zat ik te staren naar mijn laptop en knipperde de cursor van mijn tekstverwerkingsprogramma terug. Alsof hij zei, ik ben er nog schrijf maar verder. In plaats van verder schrijven ging ik op zo’n moment vaak naar mijn mailbox. Drukte ik 5x op het knopje vernieuwen en kwam ik opnieuw tot de ontdekking dat er nog geen mail voor me was. Terug in mijn tekstverwerkingsprogramma stond de cursor nog geduldig te wachten en ontwikkelde ik verder. Die eerste maanden vond ik daardoor ook wel eens moeilijk. Ik wilde zo graag dat er iets moois zou gebeuren. Aan de slag met al mijn ideeën! In contact met mensen. Alleen mooie dingen plan je niet, ze gebeuren ineens!

Mooie dingen gebeuren ineens

Zo ontstond er ooit een moment tijdens een afspraak waarin er een ruimte genoemd werd, mogelijk net iets voor mij. Alleen Sterrig was nog niet op het punt om die stap te kunnen maken. Begin dit jaar, tijdens een kop koffie en een goed gesprek met een ander persoon kwam opnieuw die ruimte voorbij. Twee keer. Misschien moet ik het een kans geven en eens gaan kijken. En dat deed ik! Soms heb je dat. Dat je ergens binnen loopt en het ineens voor je ziet. Ik stond daar en hakte in gedachten de knoop al door. Dit wordt een nieuwe stap voor Sterrig!

Sterrig gaat verhuizen

Nu zit ik wederom te mijmeren terwijl ik naar het scherm zit te kijken. Niet naar de knipperende cursor. Naar de woorden – Sterrig gaat verhuizen. Ik vind het maar wat spannend, ik kijk er ontzettend naar uit én ik heb weer die kriebel in mijn buik. Zo’n gevoel van… Er gaat iets moois gebeuren en nu weet ik wat! Sterrig verhuist naar Pieter Stuyvesantweg 40, 8478 HE Sonnega. Dit is waar Bruidshoeve Charlotte zit. Net buiten Wolvega. Per 1 april én nee dat is geen grapje. Het is een ruimte waar ik al mijn diensten zal gaan doen. Aan ons de creatieve taak om er een inspirerende ruimte van te maken voor de workshops en tegelijk een ontspannende en sfeervolle ruimte voor tijdens de yoga, de Aandacht Werk! training en de massages. En als je dan voor coaching komt mag je kiezen of je voor inspirerend of ontspannend gaat 😉 Er komt een officiële opening icm een open dag. Daar komt snel meer informatie over. En voor nu ga ik genieten van dat ik dit met jullie kan delen, dat dit gaat gebeuren.

Bewaren

9 gedachten over “Mooie dingen gebeuren ineens”

  1. Super leuk voor jou! ik wens je veel inricht plezier en mooie uren in je nieuwe ruimte…dat het maar sterretjes op mag leveren in je ogen!

  2. Wat super Jiska! Gefeliciteerd en heel veel succes toegewenst! Geniet lekker van alle voorbereidingen!
    Groetjes Fiona

  3. Hoi Jiska.

    Wat superleuk om te lezen. Heel veel plezier en succes daar gewenst

    Groetjes Saskia

Reacties zijn gesloten.