Daar is hij dan!

5 spannende weken later…. 5 weken waarvan ik het merendeel in het ziekenhuis doorbracht. De reden hiervoor was dat ik bloedingen had tijdens mij zwangerschap die onverklaarbaar waren en de hoeveelheid baarde vaak enige zorgen. Gelukkig maakte de kleine man het al die tijd goed in mijn buik. Voor mij waren dit pittige tijden zoals je zult begrijpen. Dankbaar ben ik voor alle steun in welke vorm dan ook, kaartjes, berichtjes, mailtjes, sociale controle op mijn man šŸ˜‰ want het zijn de kleine dingen die je er doorheen slepen op zulke momenten.

Afgelopen dinsdag avond om 22:44 is onze zoon Mees Kai Hartsuiker te wereld gekomen met een (spoed) keizersnee. Hij is geboren met 35 weken en 6 dagen. We zijn nu een aantal dagen verder en Mees doet het goed. Met mij gaat het ook met de dag beter. Het zal nog even duren voordat ik er lichamelijk en emotioneel weer helemaal ben. Ondertussen neem ik dan de tijd om lekker verliefd te staren naar mijn kleine man en hem helemaal plat te knuffelen.

 

Bewaren