Laura de Jong

Een jaar of 6 geleden begon ik zelf met yoga, omdat ik het zo’n fijne manier vond om mijn hoofd leeg te maken na een drukke dag. Met de jaren werd yoga niet alleen een manier om te ontspannen, maar ook een moment om stil te staan, mijn eigen lichaam beter te leren kennen en een manier om mezelf uit te blijven dagen en nieuwe dingen te ontdekken. Deze ontdekkingstocht vind ik ontzettend leuk en dit wil ik graag met anderen delen.

In mijn lessen nodig ik iedereen uit om zijn of haar eigen ontdekkingstocht te starten en te onderzoeken op welke manier yoga bij hen past. Door jezelf uit te dagen in een ingewikkelde houding of misschien vind je je uitdaging juist in het stilstaan bij wat er is. Ik creëer graag een ruimte waarin we samen kunnen onderzoeken, lachen en stil kunnen staan. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Wil je keer een les ervaren van Laura? Vul dan onderstaande formulier in en gaan we een plekje bij Laura regelen.

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking

  Bij inschrijving / aanmelding voor Yoga ga je akkoord met de algemene voorwaarden.