Kinderyoga, hatha yoga en peuterdans lessen volgen op YouTube

Wij hebben een aantal complete kinderyoga, ouder & kind yoga, hatha yoga, zwangerschapsyoga en peuterdans lessen voor jullie op YouTube geplaatst die je online kan volgen. Dit zijn de yoga en peuterdans lessen waar je je ook voor kan opgeven om aan mee te doen in onze yoga studio (in een niet corona situatie dan). Nu in deze periode gunnen we iedereen een stukje plezier en of ontspanning.

Geniet van onze video’s yoga, kinderyoga of peuterdans lessen en heb je een leuke foto of video van iemand die meedoet met 1 van onze lessen? Mail ze dan naar info@sterrig.nl of tag ons in je social media bericht op Facebook (@sterrig) of Instagram (@sterrig.nl).

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan

Online Kinderyoga en Peuterdans Lessen

Wat kunnen jullie doen voor Sterrig?

Met veel plezier online die lessen volgen natuurlijk. Dit kan via youtube. Als je je abonneert op ons kanaal dan krijg je een notificatie als er een nieuwe video is. We hebben het mogelijk gemaakt dat je voor je les kan betalen. We hebben hierΒ een donatiepaginaΒ voor aangemaakt.

Klant bij Sterrig?

We hebben in Mijn Sterrig bijvoorbeeld donatielessen aangemaakt. Als je een online les hebt gevolgd kun je jezelf aanmelden en gaat er gewoon een strip af zodra wij de lessen verwerken.

Geen klant bij Sterrig?

Dan kun je via een betaallinkje betalen voor de les. Je kunt kiezen voor een soort les of je kunt kiezen voor een vrije keuze in het bedrag.