Kinderyoga, hatha yoga en peuterdans lessen volgen op YouTube

Wij hebben een aantal complete kinderyoga oefeningen, ouder & kind yoga, hatha yoga, zwangerschapsyoga en peuterdans lessen voor jullie op YouTube geplaatst die je online kan volgen. Dit zijn de yoga en peuterdans lessen waar je je ook voor kan opgeven om aan mee te doen in onze yoga studio (in een niet corona situatie dan). Nu in deze periode gunnen we iedereen een stukje plezier en of ontspanning.

Genoten van onze gratis video’s yoga, kinderyoga of peuterdans lessen en heb je een leuke foto of video van iemand die meedoet met 1 van onze lessen? Mail ze dan naar info@sterrig.nl of tag ons in je social media bericht op Facebook (@sterrig) of Instagram (@sterrig.nl).

Klik hier om naar ons YouTube kanaal te gaan en vergeet je trouwens niet te abonneren! Zo mis je nooit een nieuwe video en help je ons om het kanaal beter zichtbaar te maken.

Top 3 kinderyoga video’s op youtube

Dit zijn de meest populaire kinderyoga video’s op ons youtube kanaal. Het zijn kinderyoga oefeningen a.h.v. dieren, prentenboeken of een thema zoals lego. Veel plezier!

Top 3 peuterdans video’s op youtube

Hatha yoga lessen op youtube

Wat kunnen jullie doen voor Sterrig?

Met veel plezier online die lessen volgen natuurlijk. Dit kan via youtube. Als je je abonneert op ons kanaal dan krijg je een notificatie als er een nieuwe video is. We hebben het mogelijk gemaakt dat je voor je les kan betalen. We hebben hier een donatiepagina voor aangemaakt.