Live online yoga volgen

We bieden nu ook live online yoga lessen aan. Je kan een yogales live volgen als of je zelf in de studio aanwezig bent. Het maakt niet uit waar je bent, zolang je maar een internetverbinding hebt en een plek waar je (ongestoord) de les kan volgen. Je kan meedoen met de reguliere lessen die gepland staan op maandag (zwangerschapsyoga) dinsdag, donderdag en vrijdag avond.

Yoga via Zoom

We bieden de live online yoga lessen aan via Zoom. Je krijgt van ons een link en wachtwoord aangeleverd om zo deel te kunnen nemen aan de les. Als je deelneemt aan de les kom je eerst in een wachtruimte, de docent zal je dan toelaten en welkom heten.

Proefles aanvragen voor een online yoga les

Wil je een keer meedoen om te kijken of een live online yoga les iets voor jou is? Vraag dan via onderstaand contact formulier een proefles aan. De kosten voor een online proefles zijn 5 euro.

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We streven er naar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren op je vraag.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking