Peuteryoga

Peuteryoga is een ouder&kind yoga speciaal voor het jonge kind. Peuters zijn ontdekkend naar de wereld om zich heen. Ze willen graag samen en net zo lief alleen de wereld ontdekken. Bij de peuteryoga komt allebei aan bod. In de nabijheid van je ouder mogen ontdekken en tegelijkertijd zijn er yogahoudingen en spelletjes om samen te doen. We bewegen vrij in de ruimte, ontdekken spelmaterialen, er is ruimte voor creativiteit en we sluiten de yogales altijd in een ontspannen moment af.

Ieder yogales staat er een prentenboek centraal. Waarin we lezen of naar de platen kijken. Aan de hand van dit verhaal gaan we op yoga avontuur en beleven we van alles.

Peuteryoga is er in lesblokken van 6 weken. 6 lessen achter elkaar startend na een schoolvakantie. Daarna is er een aantal weken geen les in de studio. Wel komt er in deze periode een les voor thuis online via Youtube of is er een losse peuteractiviteit in het aanbod. Je kunt je inschrijven per lesblok of direct een plekje voor meerdere lesblokken reserveren.

Het eerst volgende lesblok start op woensdag 21 oktober. De lessen zijn van 10:15 -11:00.

De lesblokken daarna starten op:

Woensdag 6 januari

Woensdag 3 maart

Woensdag 12 mei