Ouder kind yoga

In onze drukke levens is het soms lastig om een moment te vinden waarin je echt samen bent met je kind. Samen zijn en de wereld om je heen vergeten. Niet bewust van tijd, boodschappen, telefoons die bliepen en laptops die piepen. Samen spelen, samen dansen, samen bewegen en samen op avontuur. Jij en je kind of jij en je kleinkind of misschien ben je wel de tante van of juist de allerliefste oppas.

Tijdens de ouder-kind yoga lessen beleven we iedere keer een ander avontuur. Met houdingen die de stijve papa’s ook kunnen en ontspanningsoefeningen die de vermoeide mama’s even tot rust brengen. Massagespelletjes waar kinderen thuis nog weer om zullen vragen. Vreugdevolle dansjes waarin je het kind zult zien stralen. Dat geeft jou als ouder net dat sprankeltje energie om dat ene danspasje, wat je eigenlijk niet had willen doen want dat is toch gek, lekker toch te doen.

Een uur lang waarin we de tijd vergeten, de wereld de wereld laten en even in een bubbel van aandacht voor elkaar zitten.

Wil je het een keer zelf ervaren? Meld je dan aan voor een proefles via het aanmeldformulier.

Zelf thuis al aan de slag?

Meer Yoga video’s? Check het Sterrig Youtube kanaal.

Wanneer?

 • Nog geen nieuwe data bekend

Graag van te voren opgeven zodat we weten wie er allemaal mee doen.

Tarieven

Je betaald €15 per koppel. Een ouder en een kind. Je mag contant betalen, met de pin of digitaal via een betaallink.

Waar

Sterrig
Steenwijkerweg 1
8471KV Wolvega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de Ouder & Kind Yoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

  LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jouw spambox belandt. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageren doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur ons een persoonlijke bericht via Facebook.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventuele vraag / opmerking