Ouder kind yoga

In onze drukke levens is het soms lastig om een moment te vinden waarin je echt samen bent met je kind. Samen zijn en de wereld om je heen vergeten. Niet bewust van tijd, boodschappen, telefoons die bliepen en laptops die piepen. Samen spelen, samen dansen, samen bewegen en samen op avontuur. Jij en je kind of jij en je kleinkind of misschien ben je wel de tante van of juist de allerliefste oppas.

Tijdens de ouder-kind yoga lessen beleven we iedere keer een ander avontuur. Met houdingen die de stijve papa’s ook kunnen en ontspanningsoefeningen die de vermoeide mama’s even tot rust brengen. Massagespelletjes waar kinderen thuis nog weer om zullen vragen. Vreugdevolle dansjes waarin je het kind zult zien stralen. Dat geeft jou als ouder net dat sprankeltje energie om dat ene danspasje, wat je eigenlijk niet had willen doen want dat is toch gek, lekker toch te doen.

Een uur lang waarin we de tijd vergeten, de wereld de wereld laten en even in een bubbel van aandacht voor elkaar zitten.

Wil je het een keer zelf ervaren? Meld je dan aan voor een proefles via het aanmeldformulier.

Zelf thuis al aan de slag?

Meer Yoga video’s? Check het Sterrig Youtube kanaal.

Lestijden

Er staat een nieuwe reeks ouder&kind yogalessen op de planning. Deze reeks neem je in één keer af. Het zijn 3 ouder&kind yogalessen. Kun je als ouder een keer niet, misschien wel een opa/ oma of een oom of tante die dan met je kind mee wil naar de les. Heb je meerdere kinderen dan kun je ze ook om en om mee nemen naar de lessen.

Op 29 juni is er een les in het Speelbos Sparjebird in de Hemrik. Deze les zal om 10:00 starten. Aansluitend kun je daar nog heerlijk wandelen, spelen of op het terras van de blokhut wat eten of drinken.

Op zaterdag 6 juli om 14:00 is er een buitenles in de kerktuin van Kerk op de Hoogte in Wolvega.

Tarieven

Je betaald voor de hele reeks lessen €30. Mocht je een les niet kunnen, mag er iemand anders met je kind komen. Kan je kind ook niet, mag je iemand die je kent laten komen met een kind natuurlijk 😉

Waar

Sterrig
Pieter Stuyvesantweg 40
8478 HE Sonnega

Zinin?

Vul hieronder het contact formulier in als je interesse of een vraagt hebt over de Ouder & Kind Yoga lessen, we nemen dan snel contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat mijn antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Eventuele vraag / opmerking