Workshops

Workshops, ik ben er dol op! Ik bied een aantal leuke workshops aan die zowel voor beginners als semi beginners erg leerzaam en vooral ook leuk kunnen zijn! De creatieve workshops zijn in Wolvega, Jubbega en Klijndijk, maar kunnen ook op locatie aangeboden worden. Kijk op de workshop pagina voor een volledig overzicht.

Illustreren met ecoline

Ecoline is mijn favoriete materiaal om mee te werken. Er zijn vele heldere kleuren in de verkrijgen en het kan zorgen voor verrassende effecten. De mogelijkheden met dit materiaal zijn oneindig. Terwijl de meesten van ons het op de basisschool voor het laatst gebruikt hebben. We gaan het materiaal ontdekken en zullen aan de slag gaan met fineliners en ecoline. Check de ecoline workshop pagina voor actuele data en prijzen.

Ervaring deelnemer workshop illustreren met ecoline; Ik dacht eerst dat 3 uur best lang zou zijn voor de cursus, maar ik had tijd te weinig! Je gaf het echt heel leuk en in jouw thuisomgeving vond ik ook prettig. Leuk ook dat je zelf lekkers had gemaakt. Ik heb het als prettig ervaren dat je gewoon dingen na kon tekenen en kon experimenteren met materiaal die je nooit gebruikt. De lat lag niet hoog om je eigen werkstuk te maken en dat vond ik heel fijn.

Handlettering: hot, happening & leuk!

Een fijne quote aan de muur kan net dat beetje extra inspiratie geven die je nodig hebt. Tegenwoordig vind je zo overal, in tijdschriften, internet en TV (Bijvoorbeeld het programma Eigen huis & Tuin die een item deed over handletteren) Een inspirerende quote geeft nog meer kracht als je hem zelf hebt gemaakt. Sterrig bied de workshop handletteren aan die zowel voor beginner (iemand die nog nooit heeft gehandletterd) en voor diegene die de basis al onder de knie heeft. Check de handletter workshop pagina voor actuele data en prijzen!

Ervaring deelnemer workshop handletteren; Het was een heerlijke middag waarin de tijd voorbij is gevlogen. Onder het genot van zelfgebakken heerlijkheden en vele kopjes thee heb ik veel nieuwe en creatieve ideeën opgedaan. Door de kleine en huiselijke setting is er veel ruimte voor vragen, tips en ideeën. Ik had niet gedacht dat ik in deze korte tijd al zoveel zou leren en iets moois kon maken. Trots op het resultaat ging ik naar huis!!

Creatieve workshop vrijgezellenfeest

Op aanvraag kunnen wij de creatieve workshops voor een vrijgezellenfeest organiseren. Dit kan op locatie maar ook op de vaste locaties die wij hebben, tijdens de workshop wordt je voorzien van lekkers (fudge en muffins bijvoorbeeld) en er is altijd genoeg thee / koffie. Maar ook hierin is veel mogelijk, bel of mail voor meer informatie en voor het speciale groepstarief.

Pinterest

Hieronder zie je een aantal resultaten van cursisten die mee deden aan de worksop illusteren met ecoline.