Zentangle op kerstballen

zentangle-workshop

Dol op zentangle en wil je wel eens iets anders proberen dan op papier? Of nog nooit zentangle gedaan en nieuwsgierig naar wat het nu eigenlijk is. Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren zentanglelaars. Dan kun je tijdens de kerst je eigen kerstballen zien schitteren. De workshop wordt gegeven door Hilda Clevering.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over de techniek van zentangle.
  • We werken met fineliners.
  • Je leert 3 tot 6 basis patronen.
  • Je krijgt 3 grote kerstballen per persoon.
  • Je krijgt koffie/ thee en wat lekkers.

De workshop duurt 3 uur. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. Aan de hand van wat technieken lukt het iedereen om iets moois te maken. De groep bestaat uit maximaal 10 a 12 deelnemers. Zodat er ook echt tijd is voor begeleiding, vragen en uitleg terwijl je bezig bent.

Kosten?

De workshop kost €35

Wanneer?

Zaterdag 16 december van 13:00 – 16:00 in Sonnega (vlakbij Wolvega)

 

Waar?

De workshops worden gegeven in Wolvega en Jubbega. De workshops zijn ook aan te bieden op locatie. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsactiviteit of gezellig met een groep vrienden. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Zinin?

Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop handletteren? Of wil je meer informatie? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LET OP: Het komt met enige regelmaat voor dat ons antwoord in jou spambox beland. Vooral bij hotmail / live / outlook.com mail adressen. We reageer doorgaans binnen 24 uur, dus mocht je het niet vertrouwen app / sms / bel of stuur mij een persoonlijke bericht via Facebook.

Voornaam*

Achternaam

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Eventuele vraag / opmerking

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie